Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AUBERGINE
6 |
EN KROKANT JASJE
IE
2 aubergines
(A eters)
6 ecttepels bloem
Atomaten
4takjes vers basilicum
6 eetlepels olifolle
6 ectiepels pansermeel
125 g mozzarella
teentje knoflook.
172 blokje groentebouillon
1koffelepel Italiaanse kruidenmix
zekeren
200 g couscous (tarwegriesmeel)
peper en zout
©
reepjes. Snipper net knoflook fin.
‘Sm intussen oe tomaten in kleine biokjes en de basticumblaagjes In fine
knoflook onder Kruid mat peper en zout. an bestrool met pet posticum.
Roer ge couscous los met een vork. Meng er de tomatenblokjes en net
‘Smi de aubergines In serjven van tem ak. Bestrooi tientjes mat zout. woent
‘even en aap goed aroog met keukenpapier.
paneermeel in con clap Dora an rocr er de Ralioanse kruiden onder Kruis
Klop go eieren os In een aop bera. Doe de bloem in een aop bora. Doe nat
mat peper en zout.
Dompel ike senijf aubergine In do bloem. daama in de eleren on ten slette
Im nat paneermeel. Senik zo allemaal mooi naast kaar op Gen groot bord.
e
Over de borgen, stroal er de mozzarella over en schik er enkale Seven
Loet ge mozzareua uttexken en sencur In stukjes. verdoet ae eouscous
manga ae oven en enn
En nn vege ven Ag
‘auergine rond.
mn 1 ren mend vane Ag Omen MSG 4
Zin in meer ELKE WOENSDAG vind je
het FILMPJE ep ceiruyt.be/pettenlikkers.
het nieuwe RECEPT, extra TIPS en
#2 laagste prijzen En