Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Colruyt Folder 10.02.2021

Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 4

Makkelij iezen “Daama doen we dat nog eens heel uitgebreid ín ons labo. Daar worden grootte, vochtigheid en smaak nog eens extra onder de loep genomen. De zoektocht van de meester-koffiebrander % Koffie branden en blenden is een staaltje van puur x vakmanschap. Een meester-koffiebrander is altijd op zoek naar de juiste koffiebonen, een evenwichtige mengeling, de perfecte brandgraad Zo worden de groene koffiebonen niet zomaar in de brander gegooid. Er gaat eerst wat denk- en proefwerk aan Een doos met 5 unieke originekoffies om thuis mee aan de slag te gaan. vooraf. “Ik brand altijd kleine hoeveelheden en blijf Materiaal om naar hartenlust mee te experimenteren, zoals een koffiemolen, filterhouders en filters. experimenteren tot ik het beste resultaat met de meest intense smaakbeleving uit de koffiebonen haal”, vertelt En een handig aan-de slag-boekje met tips om koffie te blenden, te bewaren onze meester-koffiebrander Kris. Haal deze beleving binnen en bestel jouw doos nu voor 49 euro via Donker, licht, snel of traag… Er zijn heel wat manieren www.colruytgroupacademybox.be om koffiebonen te branden. Kris legt uit: “Het is precisiewerk, maar het loont de moeite. Want alleen door de groene bonen op de juiste manier te 9 ACADEMY roosteren, geven ze al hun aroma's vrij En kunnen we een brede waaier aan koffies met verschillende smaken creëren. Niet alleen het branden beïnvloedt het karakter van de koffie. Bij koffieblends zoals Moka en Dessert speelt de samenstelling ook een grote rol. “Koffieblends zijn een mix van verschillende koffiebonen, soms met verschillende brandgraden. Als die blend goed zit, zorgt dat voor een smaakbom in uw kopje”, aldus Kris. Door dagelijks smaaktesten te doen, zorgen Kris en zijn team er ook voor dat u altijd dezelfde smaakbeleving ervaart als u uw favoriete koffie drinkt. à 4 IK + a CT = + = = EE PTT LPO A BR | De favoriete koffie van meester-koffiebrander Kris - Boni Bio gemalen koffie Kachalü (Colombia) “Een koffie om van te genieten tijdens een regenachtige zondagnamiddag. Hij heeft geen melk of suiker nodig, want hij heeft alles om puur van te genieten: een heerlijk zachte, fruitige smaak met een toets van citrus. En als u hem in uw kopje giet, weet dan dat u Colibri Foundation en scholingsprojecten in Colombia steunt. De favoriete koffie van aankoper Carine - Graindor Intense "Dit is de eerste koffieblend die ik mee gemaakt heb. Hij zal dan ook altijd speciaal blijven voor mij. De smaak van de Intense heeft enorm veel karakter, maar is niet overdreven sterk. Geniet van het mooie evenwicht tussen kracht en zachtheid." ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. pren in uv Cou! no zijn dan in deze fo ie x, De Korn vertoon van uw Xtra-app of 4e petenines in sek RE prijzen in uw winkel kan u ruw vanlelbezoek raadplegen via de Ahr ee a) on kan geenkansen. laagste prijzen

Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 4