Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelij

iezen

“Daama doen we dat nog eens heel uitgebreid ín

ons labo. Daar worden grootte, vochtigheid en smaak

nog eens extra onder de loep genomen.

De zoektocht van de meester-koffiebrander

%

Koffie branden en blenden is een staaltje van puur

x

vakmanschap. Een meester-koffiebrander is altijd op

zoek naar de juiste koffiebonen, een evenwichtige

mengeling, de perfecte brandgraad

Zo worden

de groene koffiebonen niet zomaar in de brander

gegooid. Er gaat eerst wat denk- en proefwerk aan

Een doos met 5 unieke originekoffies om thuis mee aan de slag te gaan.

vooraf. “Ik brand altijd kleine hoeveelheden en blijf

Materiaal om naar hartenlust mee te experimenteren, zoals een koffiemolen,

filterhouders en filters.

experimenteren tot ik het beste resultaat met de meest

intense smaakbeleving uit de koffiebonen haal”, vertelt

En een handig aan-de slag-boekje met tips om koffie te blenden, te bewaren

onze meester-koffiebrander Kris.

Haal deze beleving binnen en bestel jouw doos nu voor 49 euro via

Donker, licht, snel of traag… Er zijn heel wat manieren

www.colruytgroupacademybox.be

om koffiebonen te branden. Kris legt uit: “Het is

precisiewerk, maar het loont de moeite. Want

alleen door de groene bonen op de juiste manier te

9 ACADEMY

roosteren, geven ze al hun aroma's vrij En kunnen

we een brede waaier aan koffies met verschillende

smaken creëren.

Niet alleen het branden beïnvloedt het karakter van de

koffie. Bij koffieblends zoals Moka en Dessert speelt

de samenstelling ook een grote rol. “Koffieblends

zijn een mix van verschillende koffiebonen, soms met

verschillende brandgraden. Als die blend goed zit, zorgt

dat voor een smaakbom in uw kopje”, aldus Kris. Door

dagelijks smaaktesten te doen, zorgen Kris en zijn

team er ook voor dat u altijd dezelfde smaakbeleving

ervaart als u uw favoriete koffie drinkt.

à

4

IK

+

a

CT

= +

= =

EE

PTT

LPO

A BR |

De favoriete koffie van meester-koffiebrander Kris -

Boni Bio gemalen koffie Kachalü (Colombia)

“Een koffie om van te genieten tijdens een regenachtige zondagnamiddag.

Hij heeft geen melk of suiker nodig, want hij heeft alles om puur van te

genieten: een heerlijk zachte, fruitige smaak met een toets van citrus.

En als u hem in uw kopje giet, weet dan dat u Colibri Foundation en

scholingsprojecten in Colombia steunt.

De favoriete koffie van aankoper Carine - Graindor Intense

"Dit is de eerste koffieblend die ik mee gemaakt heb. Hij zal dan ook

altijd speciaal blijven voor mij. De smaak van de Intense heeft enorm veel

karakter, maar is niet overdreven sterk. Geniet van het mooie evenwicht

tussen kracht en zachtheid."

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

pren in uv Cou! no

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

vertoon van uw Xtra-app of 4e

petenines in sek RE

prijzen in uw winkel kan u

ruw

vanlelbezoek raadplegen via de

Ahr

ee a) on

kan

geenkansen.

laagste prijzen