Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelij
iezen
“Daama doen we dat nog eens heel uitgebreid ín
ons labo. Daar worden grootte, vochtigheid en smaak
nog eens extra onder de loep genomen.
De zoektocht van de meester-koffiebrander
%
Koffie branden en blenden is een staaltje van puur
x
vakmanschap. Een meester-koffiebrander is altijd op
zoek naar de juiste koffiebonen, een evenwichtige
mengeling, de perfecte brandgraad
Zo worden
de groene koffiebonen niet zomaar in de brander
gegooid. Er gaat eerst wat denk- en proefwerk aan
Een doos met 5 unieke originekoffies om thuis mee aan de slag te gaan.
vooraf. “Ik brand altijd kleine hoeveelheden en blijf
Materiaal om naar hartenlust mee te experimenteren, zoals een koffiemolen,
filterhouders en filters.
experimenteren tot ik het beste resultaat met de meest
intense smaakbeleving uit de koffiebonen haal”, vertelt
En een handig aan-de slag-boekje met tips om koffie te blenden, te bewaren
onze meester-koffiebrander Kris.
Haal deze beleving binnen en bestel jouw doos nu voor 49 euro via
Donker, licht, snel of traag… Er zijn heel wat manieren
www.colruytgroupacademybox.be
om koffiebonen te branden. Kris legt uit: “Het is
precisiewerk, maar het loont de moeite. Want
alleen door de groene bonen op de juiste manier te
9 ACADEMY
roosteren, geven ze al hun aroma's vrij En kunnen
we een brede waaier aan koffies met verschillende
smaken creëren.
Niet alleen het branden beïnvloedt het karakter van de
koffie. Bij koffieblends zoals Moka en Dessert speelt
de samenstelling ook een grote rol. “Koffieblends
zijn een mix van verschillende koffiebonen, soms met
verschillende brandgraden. Als die blend goed zit, zorgt
dat voor een smaakbom in uw kopje”, aldus Kris. Door
dagelijks smaaktesten te doen, zorgen Kris en zijn
team er ook voor dat u altijd dezelfde smaakbeleving
ervaart als u uw favoriete koffie drinkt.
à
4
IK
+
a
CT
= +
= =
EE
PTT
LPO
A BR |
De favoriete koffie van meester-koffiebrander Kris -
Boni Bio gemalen koffie Kachalü (Colombia)
“Een koffie om van te genieten tijdens een regenachtige zondagnamiddag.
Hij heeft geen melk of suiker nodig, want hij heeft alles om puur van te
genieten: een heerlijk zachte, fruitige smaak met een toets van citrus.
En als u hem in uw kopje giet, weet dan dat u Colibri Foundation en
scholingsprojecten in Colombia steunt.
De favoriete koffie van aankoper Carine - Graindor Intense
"Dit is de eerste koffieblend die ik mee gemaakt heb. Hij zal dan ook
altijd speciaal blijven voor mij. De smaak van de Intense heeft enorm veel
karakter, maar is niet overdreven sterk. Geniet van het mooie evenwicht
tussen kracht en zachtheid."
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
pren in uv Cou! no
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
vertoon van uw Xtra-app of 4e
petenines in sek RE
prijzen in uw winkel kan u
ruw
vanlelbezoek raadplegen via de
Ahr
ee a) on
kan
geenkansen.
laagste prijzen