Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 4
Glute en lactosevrij Ontdek meer ideetjes voor een’ LL | + 1] luten- en lactosevrij ontbit ol colruyt.be/lekkerkoken 1,95 « fee — Campina lactosevrije halfvolle melk r@ # il u 1 or -30 %”* vanaf 12 flessen, ==] RT, I JE wid Cal ei Bio chocopasta ‘op basis van ist 2 Fe Boerinneke 24 aas enn ie Pe et Bio chocopasta op ï 1 = Pr basis van rijst 350 g of chocopasta hazelnoot -25 Y* vanaf 2 bokalen ed & zonder palmolie 370 g en + en B Broodmix FE 5, € Rd Sr Paneermeel hal 3,99 e 050 19 Ds met chocopasta GlutenV US cake Dessert A ER ass Ingrediönten (4 personen) 4 Voeg de eigelen, de bloem en het 4 eieren bakpoeder toe en mix tot een luchtig deeg. Schär 125 g + 1 koffiel. lactosevrije boter Voeg ook het zout en het vanille-extract toe. paneermeel 300 g of -15 %* ad | lactosevrije melk 5 Spatel er voorzichtig het eiwit onder broodmix of bloem vanaf en lactosevrije ch hocopasta met een houten lepel. Giet in de ingevette De cakevorm. Zet 50 min. in de voorverwarmde 1kg 2 verpakkingen [= guten en lactosevrije bloem oven. 200 g Suer 6 Laat de cake volledig afkoelen en bestrijk En 10 gbakpoed met de chocopasta. 3,55 ce ct Schnitzer je vi je zo AL Afwerking Schnitzer Werk de cake eventueel af met schijfjes Brunch-mix Voorbereiding min) aardbei, fine blokjes mango of verse - Vet een cakevorm in met 1 koffiel. boter. frambozen, 2008 5 verschillende broodjes: - Scheid het eiwit van het eigeel. maisbroodjes, maisbroodjes met linzaadmeel en Bereiding (20 min. + 50 min. in de oven) maisbroodjes met 1 Verwarm de oven voor op 180 °C oliehoudende zaden. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) 2 Klop de eiwitten stijf met de helft van de Veres 128 suiker. Energie 410kal Vetten Eten à | 3 Klop de zachte boter met de rest van de 1668 Du u -15 %* (waarvan) verzadigde verzuren aen 658 vanaf suiker tot een luchtige mengeling. 5978 (waarvan) suikers 5558 2 verpakkingen Omdat we aid eperen op de pen en promotie in de andre Pen zijn dan in deze folder De kort en vertoon van uw Xra-app egte vies ina e prijzen in uw winkel kan u uw winkelbezoek raadplegen via de rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst dr 5 30 Tome een kans 5 laagste prijzen Eu
Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 4