Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

Clementines klaarmaken

Koud

In een marinade geeft de zoete smaak van de clementine een extra

toets aan vlees of gevogelte. Die gaat goed samen met kaneel, vanille,

gember en verse groene kruiden zoals munt, peterselie, koriander …

Partjes clementine zijn ook heel lekker in een salade met bijvoorbeeld

rauw, fijngesneden witloof, een beetje limoensap, walnoten en wat

tuinkers of ander groen zoals rucola.

HT

m

Warm

Voeg de partjes of het sap toe aan een warme saus. Dankzij hun

Yun

zoete smaak zorgen clementines in gerechten voor een natuurlijke

zoete toets, en hebt u geen extra suiker nodig.

Clementines passen ook perfect bij chocolade in taart of cake.

x

CT

f

ekker

Ontbijttrifle met clementine en granaatappel

Koken

Voor 4 personen

.

Pel 1 banaan en snij in plakjes. Meng met partjes van

kn

2 clementines en 100 g granaatappelpitten. Hou

pr

4 partjes van de clementie en wat granaatappelpitten

opzij. Verkruimel 8 meringues.

Á

.

Schep de helft van de fruitmengeling op de bodem van

er

4 glaasjes, gevolgd door de helft van de meringue en

300 g Griekse yoghurt met vanille. Verdeel er de rest

van de fruitmengeling over, en nog eens 300 g Griekse

yoghurt met vanille.

*

@

4

Ka

Werk af met de opzij gehouden granaatappelpitten,

de clementinepartjes, 4 eetl. granola en de rest

7]

van de meringuekruimels.

Fr

LN

4

à

Si

ee

#7

nn

A

ae

>

LE 1 |

Salade van clementine, appel en witloof

Voor 4 personen

* Maak een vinaigrette met het sap van 1 clementine,

ul

>

3 eetl. olijfolie en 2 eetl. witte balsamicoazij

. Breng

a

op smaak met flink wat peper en zout.

a

* Snij de partjes van 2 clementines los uit het vlies. Meng

de partjes met 125 g veldsla, 2 fijngesneden stronkjes

witloof en 1 fijngesneden rode appel. Meng er de

vinaigrette onder. Schik er 8 sneetjes kipfilet met curry

op en werk af met 40 g geroosterde amandelschilfers.

Van speculaaspudding tot cranberrybubbels

met clementine. Ontdek al onze recepten met clementines op

colruyt.be/lekkerkoken

MEEK

‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere:

in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager

zijn dan in deze folder De

ngen

vertoon van uw Xa

of

a

ende

‘daa

as

ze prijzen in uw winkel kan u

MZ laagste prijzen

29

winkelbezoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl

NE oel

u geen kansen.