Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Colruyt Folder 17.11.2021

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2

Van het seizoen Clementines klaarmaken Koud In een marinade geeft de zoete smaak van de clementine een extra toets aan vlees of gevogelte. Die gaat goed samen met kaneel, vanille, gember en verse groene kruiden zoals munt, peterselie, koriander … Partjes clementine zijn ook heel lekker in een salade met bijvoorbeeld rauw, fijngesneden witloof, een beetje limoensap, walnoten en wat tuinkers of ander groen zoals rucola. HT m Warm Voeg de partjes of het sap toe aan een warme saus. Dankzij hun Yun zoete smaak zorgen clementines in gerechten voor een natuurlijke zoete toets, en hebt u geen extra suiker nodig. Clementines passen ook perfect bij chocolade in taart of cake. x CT f ekker Ontbijttrifle met clementine en granaatappel Koken Voor 4 personen . Pel 1 banaan en snij in plakjes. Meng met partjes van kn 2 clementines en 100 g granaatappelpitten. Hou pr 4 partjes van de clementie en wat granaatappelpitten opzij. Verkruimel 8 meringues. Á . Schep de helft van de fruitmengeling op de bodem van er 4 glaasjes, gevolgd door de helft van de meringue en 300 g Griekse yoghurt met vanille. Verdeel er de rest van de fruitmengeling over, en nog eens 300 g Griekse yoghurt met vanille. * @ 4 Ka Werk af met de opzij gehouden granaatappelpitten, de clementinepartjes, 4 eetl. granola en de rest 7] van de meringuekruimels. Fr LN 4 à Si ee #7 nn A ae > LE 1 | Salade van clementine, appel en witloof Voor 4 personen * Maak een vinaigrette met het sap van 1 clementine, ul > 3 eetl. olijfolie en 2 eetl. witte balsamicoazij . Breng a op smaak met flink wat peper en zout. a * Snij de partjes van 2 clementines los uit het vlies. Meng de partjes met 125 g veldsla, 2 fijngesneden stronkjes witloof en 1 fijngesneden rode appel. Meng er de vinaigrette onder. Schik er 8 sneetjes kipfilet met curry op en werk af met 40 g geroosterde amandelschilfers. Van speculaaspudding tot cranberrybubbels met clementine. Ontdek al onze recepten met clementines op colruyt.be/lekkerkoken MEEK ‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere: in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager zijn dan in deze folder De ngen vertoon van uw Xa of a ende ‘daa as ze prijzen in uw winkel kan u MZ laagste prijzen 29 winkelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl NE oel u geen kansen.

Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 2