Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

Wist u dat …

Toma’Muse

klaarmaken

… Toma'Muse tomaten makkelijk te snijden zijn en

weinig sap verliezen?

Rauw

… deze tomaat dankzij haar stevige textuur perfect

Ô

Snij de tomaten in stukken. Breng op smaak met

is om te grillen of in de oven te bereiden?

peper, zout, olijfolie en appelazijn of citroensap. Bestrooi

… de tomaten het goed doen in ovenschotels met

met fijngesnipperd bieslook, basilicum of peterselie.

vis, kip, aardappelen enz.?

Heerlijk bij gegrild vlees.

Roosteren

Schik de tomaten in een ovenschaal. Verdeel er wat

En voor de kids …

kruidenboter over en rooster in hun geheel 10 min. in de

voorverwarmde oven op 200 °C. Lekker bij varkensvlees,

lamsvlees of vis, maar ook heerlijk bij een kaasschotel.

» Vul tomaten op met gehakt of een

ii

groentepuree. Kruid naar smaak en

Z

bak gaar in de oven. Serveer met

Grillen

een aardappelpuree of pasta.

IS

Besprenkel de tomaten met olijfolie of smeer ze in met

» Deze tomaten zijn een makkelijke en

ei



kruidenboter. Schik de tomaten in een aluminiumschaaltje

verfrissende snack uit het vuistje.

of prik ze op een brochettestokje. Leg ze 10 min. op een

Geef ze zo mee in de brooddoos.

x

I

hete barbecue of in de grillpan op een hoog vuur.

Heerlijk bij vis, een kaasschotel of in slaatjes.

» Maak kleurrijke groentespiesjes

met tomaatjes en basilicum.

Ideaal voor op de barbecue.

>=

|

4,8

20

f

ekker

>=

Tomatenslaatje met burrata

* Snij 200 g pruimvormige kerstomaten

4

(Toma'Muse) in 2. Snipper 1/2 rode ui fijn. Snij

sz

Ex

N,

%

150 g burrata in stukjes. Pluk de blaadjes van 1/3

sw

pe

ess!

plantje basilicum. Verwarm de oven voor op

200 °C.

24

* Schik de tomaten in een ovenschaal en besprenkel

ES

ON ê

met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout en

zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

S

* Meng intussen 150 g slamix ‘Jonge bladsla &

EK

4

pitten’ met 100 g rucola, de fijngesnipperde ui en

het basilicum.

Fe

* Meng 2 eetl. olijfolie met 1 eetl. witte

>

balsamicoazijn en kruid met

onder de salade.

peper en zout. Meng

=

fe

oh

+ Verdeel de gegrilde tomaten en de burrata over de

salade. Bestrooi met de

N

de salade.

pitten uit de verpakking van

y Lekker bij kip, worstjes of côte à l'os op de BBQ.

A

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Van geroosterde

lentegroenten tot een

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

zomerse plaattaart

Ontdek al onze recepten met

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Toma'Muse op

colruyt.be/lekkerkoken

Meer weten over seizoensgroenten en #ruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

Zo dragen we samen bij aan een

betere gezondheid, stap voor stap.

(DE

Omdatwe atijdr

en op de prijzen en promoties in de andere

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager

zijn dan in deze fok

winkelbezoek raadplegen via de

ie

r.

De kort

en

ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl

vertoon van uw Xa

of

fi

“kaar koi

nen

dies

‘daa

3) mel

ze prijzen in uw winkel kan u

u geen kansen.

MZ laagste prijzen