Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
Wist u dat …
Toma’Muse
klaarmaken
… Toma'Muse tomaten makkelijk te snijden zijn en
weinig sap verliezen?
Rauw
… deze tomaat dankzij haar stevige textuur perfect
Ô
Snij de tomaten in stukken. Breng op smaak met
is om te grillen of in de oven te bereiden?
peper, zout, olijfolie en appelazijn of citroensap. Bestrooi
… de tomaten het goed doen in ovenschotels met
met fijngesnipperd bieslook, basilicum of peterselie.
vis, kip, aardappelen enz.?
Heerlijk bij gegrild vlees.
Roosteren
Schik de tomaten in een ovenschaal. Verdeel er wat
En voor de kids …
kruidenboter over en rooster in hun geheel 10 min. in de
voorverwarmde oven op 200 °C. Lekker bij varkensvlees,
lamsvlees of vis, maar ook heerlijk bij een kaasschotel.
» Vul tomaten op met gehakt of een
ii
groentepuree. Kruid naar smaak en
Z
bak gaar in de oven. Serveer met
Grillen
een aardappelpuree of pasta.
IS
Besprenkel de tomaten met olijfolie of smeer ze in met
» Deze tomaten zijn een makkelijke en
ei
—
kruidenboter. Schik de tomaten in een aluminiumschaaltje
verfrissende snack uit het vuistje.
of prik ze op een brochettestokje. Leg ze 10 min. op een
Geef ze zo mee in de brooddoos.
x
I
hete barbecue of in de grillpan op een hoog vuur.
Heerlijk bij vis, een kaasschotel of in slaatjes.
» Maak kleurrijke groentespiesjes
met tomaatjes en basilicum.
Ideaal voor op de barbecue.
>=
|
4,8
20
f
ekker
>=
Tomatenslaatje met burrata
* Snij 200 g pruimvormige kerstomaten
4
(Toma'Muse) in 2. Snipper 1/2 rode ui fijn. Snij
sz
Ex
N,
%
150 g burrata in stukjes. Pluk de blaadjes van 1/3
sw
pe
ess!
plantje basilicum. Verwarm de oven voor op
200 °C.
24
* Schik de tomaten in een ovenschaal en besprenkel
ES
ON ê
met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout en
zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
S
* Meng intussen 150 g slamix ‘Jonge bladsla &
EK
4
pitten’ met 100 g rucola, de fijngesnipperde ui en
het basilicum.
Fe
* Meng 2 eetl. olijfolie met 1 eetl. witte
>
balsamicoazijn en kruid met
onder de salade.
peper en zout. Meng
=
fe
oh
+ Verdeel de gegrilde tomaten en de burrata over de
salade. Bestrooi met de
N
de salade.
pitten uit de verpakking van
y Lekker bij kip, worstjes of côte à l'os op de BBQ.
A
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
Van geroosterde
lentegroenten tot een
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
zomerse plaattaart
Ontdek al onze recepten met
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
Toma'Muse op
colruyt.be/lekkerkoken
Meer weten over seizoensgroenten en #ruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender
Zo dragen we samen bij aan een
betere gezondheid, stap voor stap.
(DE
Omdatwe atijdr
en op de prijzen en promoties in de andere
ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager
zijn dan in deze fok
winkelbezoek raadplegen via de
ie
r.
De kort
en
ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl
vertoon van uw Xa
of
fi
“kaar koi
nen
dies
‘daa
3) mel
ze prijzen in uw winkel kan u
u geen kansen.
MZ laagste prijzen