Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.

Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3
Van het seizoen | ® f ekker Koken Perenquiche met blauwe kaas en walnoten de Voor 4 personen * Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol 1 rol b: bladerdeeg (versmarkt) Sam en met het fi akpapier uit in een taartvorm. Prik enkele / eren in het deeg met een vork. : * Smelt 1 eetl. boter in een k ookpot en stoof 1 fijngesnipperde ui glazig. : * Klop 2 eieren |: en kruid met p OS samen met 150 8 tta 'eper, zout en de blaadjes van Ir 5 takjes tijm. Meng er de gestoofde ui onder. * Schil 2 peren (durondeau) en snij in de lengte in 8. Ve rdeel de stukken over het Be bladerdeeg, o vel M x en be estrooi met 10 giet met het elermengsel 0 g blauwgeaderde kaas in blokjes en g grof fgehakte walnootpitten. Ontbijt of tussendoortje r * Bak+ 45 min.i in de voorverwarmde oven. De quiche is kl aar als u er een mes in steekt Wentelteefjes met peer en amandel en het er droo; Voor 4 personen Serveer met een uitkomt. Snij in punten en jé) en snij in nn witloof-rucolaslaatje, « Schil 2 peren (doyenn‘ blokjes. Rooster 2 ee tl. amandelschilfers met antiaanbaklaag, 8 goudbruin in een pan zonder vetstof. 2. lue los samen met 2 di melk en + Klop 1 ei a an 8 1/2 koffiel. kaneel. Ke « Smelt 1 eetl. bi oter in een pan met anti- Ë 4 1 aanbaklaag en bal k de blokjes peer 4 min. \ Bestrooi met 1/2 koffiel. kaneel. % = « Smelt 2 eetl. botet r in een pan. Haal ‚nt bruin brood door ‘4 4 sneetjes vierka ie Kl het eiermengsel en bak aan beide kanten C3 A “ goudbruin. Ee + Snij de sneetjes br ood in 2 driehoeken ® tl. Griekse yoghurt n verdeel er 6 eef Werk af met de dl r S en de blokjes peer over. “ amandelschilfers en 2 eet |. ahornsiroop. { MI Fe ee Nt x € Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Van perencake tot quinoaslaatje met Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dageliks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want gegrilde peer Ontdek al onze recepten elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. met peren op Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender colruyt.be/lekkerkoken Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. KE sk Met Ag XTRA
Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3