Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

| ®

f

ekker

Koken

Perenquiche met

blauwe kaas

en walnoten

de

Voor 4 personen

* Verwarm de oven voor op 180

°C. Rol 1 rol

b:

bladerdeeg (versmarkt) Sam

en met het

fi

akpapier uit in een taartvorm.

Prik enkele

/

eren in het deeg met een vork.

:

* Smelt 1 eetl. boter in een k

ookpot en stoof

1 fijngesnipperde ui glazig.

:

* Klop 2 eieren |:

en kruid met p

OS samen met 150 8

tta

'eper, zout en de blaadjes van

Ir

5 takjes tijm.

Meng er de gestoofde ui onder.

* Schil 2 peren

(durondeau) en snij in de

lengte in 8. Ve

rdeel de stukken over het

Be

bladerdeeg, o

vel

M

x

en be

estrooi met 10

giet met het elermengsel

0 g blauwgeaderde kaas

in blokjes en g grof

fgehakte walnootpitten.

Ontbijt of tussendoortje

r

* Bak+ 45 min.i

in de voorverwarmde oven.

De quiche is kl

aar als u er een mes in steekt

Wentelteefjes met peer en amandel

en het er droo;

Voor 4 personen

Serveer met een

uitkomt. Snij in punten en

jé) en snij in

nn

witloof-rucolaslaatje,

« Schil 2 peren (doyenn‘

blokjes. Rooster 2 ee

tl.

amandelschilfers

met antiaanbaklaag,

8

goudbruin in een pan

zonder vetstof.

2.

lue

los samen met 2 di melk en

+ Klop 1 ei

a

an

8

1/2 koffiel. kaneel.

Ke

« Smelt 1 eetl. bi

oter in een pan met anti-

Ë

4

1

aanbaklaag en bal

k de blokjes peer 4 min.

\

Bestrooi met 1/2

koffiel. kaneel.

%

=

« Smelt 2 eetl. botet

r in een pan. Haal

‚nt bruin brood door

‘4

4 sneetjes vierka

ie

Kl

het eiermengsel en

bak aan beide kanten

C3

A



goudbruin.

Ee

+ Snij de sneetjes br

ood in 2 driehoeken

®

tl. Griekse yoghurt

n verdeel er 6 eef

Werk af met de

dl

r

S

en de blokjes peer over.



amandelschilfers en 2 eet

|. ahornsiroop.

{

MI

Fe

ee

Nt

x



Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Van perencake tot

quinoaslaatje met

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dageliks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

gegrilde peer

Ontdek al onze recepten

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

met peren op

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

colruyt.be/lekkerkoken

Zo dragen we samen bij aan een

betere gezondheid, stap voor stap.

KE

sk Met Ag XTRA