Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

Bijgerecht

A

Koken



Aardappelscho;

+

Si

chi

ard:

tel met SrOene selder

ze

appelen «

&

2 mn

Ich

tgezouten

N snij in gelijke Stukken, Kook

Pureestamper en

Water, Gie,

Er

SEN snuifje noot

meng

Cr 1/2 dl mel

af Prak fin met een

#

Fre

Muskaa

Peper en zout.

Onder. Kruid met



Wortelen in k

deine blok;

Snÿ 1

/2 selder en

en 1 ui fijn

Verhit 1 eet] ol

2:

PPer 2 teent;

noflook 7

lijfolie

toof di

es knoflook

B

Voeg 1 koffiel

er er de wortel

end

le uien het

ik:

Ke

tijm, 1 koffiel

Ore;

le selderblok s onder.

toe en laat 10

Min, sudderen

Sn 1 blaadse laur

Sroenten in ee

OP een

Zacht vuur

ier

he

20 8 gemalen

Nl Ovenschaal en

lepel

erde

oe de



7

Aas met 50

8 Paneer:

ee Over. Men,

À

€ puree. Bak 15

à 20 min.

meel en strooi over

a

in een voor

m

Verwarmde oven op

*.

3



et

u

> Lekker bij geba

kken kip,

D Maak de schote

el een d

gebakken var!

kenshaasje …

Er

ag op \

em de dag zelf nog

+

i

ae en warm

x EN

Br

«

es

5

=

&

æ#

fe



te

à

ti

\

SER

be

ed

A

4

Omelet met groene selder

Is groene selder in

« Snipper 1 sj,

alot fijn en snij 2 stenge!

sjalot samen met de

ei

5

1%

SA

kleine stukjes. Stoof de

gesnipperde

NE:

selderstukjes 5 min. in 1 eetl

. olijfol

lie. Klop ondertussen

u

Ye

4

e en roer er 2 eetl.

melk

2 eieren los in een kommetj

et het eimengsel en meng

onder. Overgiet de

groenten Mi

#

p een zacht vuur.

goed. Laat de omelet stollen 0

=

f

1

=

Lekker tussen 2 boterhammi

en of in een wrap als lunch.

kel,

sil

N

&

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

hi

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

Van mosselen op traditionele wijz

tot salade van selder en appel …

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Ontdek alle recepten met groene selder

Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

op colruyt.be/lekkerkoken

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

Q 8 stap voor stap

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.