Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3

Van het seizoen Bijgerecht A Koken € Aardappelscho; + Si chi ard: tel met SrOene selder ze appelen « & 2 mn Ich tgezouten N snij in gelijke Stukken, Kook Pureestamper en Water, Gie, Er SEN snuifje noot meng Cr 1/2 dl mel af Prak fin met een # Fre Muskaa Peper en zout. Onder. Kruid met € Wortelen in k deine blok; Snÿ 1 /2 selder en en 1 ui fijn Verhit 1 eet] ol 2: PPer 2 teent; noflook 7 lijfolie toof di es knoflook B Voeg 1 koffiel er er de wortel end le uien het ik: Ke tijm, 1 koffiel Ore; le selderblok s onder. toe en laat 10 Min, sudderen Sn 1 blaadse laur Sroenten in ee OP een Zacht vuur ier he 20 8 gemalen Nl Ovenschaal en lepel erde oe de € 7 Aas met 50 8 Paneer: ee Over. Men, À € puree. Bak 15 à 20 min. meel en strooi over a in een voor m Verwarmde oven op *. 3 sé et u > Lekker bij geba kken kip, D Maak de schote el een d gebakken var! kenshaasje … Er ag op \ em de dag zelf nog + i ae en warm x EN Br « es 5 = & æ# fe € te à ti \ SER be ed A 4 Omelet met groene selder Is groene selder in « Snipper 1 sj, alot fijn en snij 2 stenge! sjalot samen met de ei 5 1% SA kleine stukjes. Stoof de gesnipperde NE: selderstukjes 5 min. in 1 eetl . olijfol lie. Klop ondertussen u Ye 4 e en roer er 2 eetl. melk 2 eieren los in een kommetj et het eimengsel en meng onder. Overgiet de groenten Mi # p een zacht vuur. goed. Laat de omelet stollen 0 = f 1 = Lekker tussen 2 boterhammi en of in een wrap als lunch. kel, sil N & Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. hi We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want Van mosselen op traditionele wijz tot salade van selder en appel … elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Ontdek alle recepten met groene selder Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu. op colruyt.be/lekkerkoken Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap Q 8 stap voor stap aan een betere gezondheid en een beter milieu. sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3