Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Van het seizoen

Ee

Zin in een druiventaart

met amandel?

Druiven

5 Ontdek het recept op

colruyt.be/lekkerkoken

(lekker

schoonmaken

.

GN

Was druiven voor gebruik altijd onder stromend

water. Neem ze met het steeltje vast, zodat u ze

niet beschadigt.

Aran

Ë

=

Gebruik ze in hun geheel of snij in 2 of

ei

meer stukjes.

I

f

[8

Ll

Wil u de velletjes van de druiven verwijderen,

dompel ze dan een paar seconden in heet water

#

en laat schrikken onder koud water. Pel daarna

LN

a

LA

met een scherp mesje.

e-

DN

PET

ek (

Er

2

FR

Zn"

In

+

a

1

B

%

… en klaarmaken

Rauw

« Als tussendoortje uit het vuistje, in de

brooddoos of bij het ontbijt met yoghurt en

muesli,

ll

en

5

In slaatjes: met wittekool en geraspte wortelen

4

Druivenslaatje met dragonvinaigrette

of met blauwgeaderde kaas en studentenhaver.

2

Voor 4 personen

Bij een kaasplank met blauwgeaderde en

blokjes van 1/2 cm. Hak 50 g

harde kazen, walnoten en pecannoten. U kan ze

« Snij 3 stengels groene selder in

hilde appel in blokjes van

eventueel besprenkelen met olijfolie en bakken

walnootpitten grof. Snij 1 ongescl

1 cm.

in de oven op 190 ©, tot ze openspringen.

rde dragonblaadj

jes met 150 8

Besprenkel met balsamicoazijn en zet nog even

« Meng 10 fijngesnippe

1 koffiel. mosterd

0

onder de ovengrill. Laat afkoelen.

;

Griekse yoghurt, 1 ee

tl. citroensap en

.

Kruid met peper en zou

t van de molen.

In stukjes gesneden in cakebeslag voor een

la met de selder, 150 5

frisse, fruitige toets.

« Meng 150 g fijnpro‘

‚eversmix Rucol

de walnootpitten.

.

de appelblokjes en

In fruitsla: met ananas, appel, aardbeien …

gehalveerde druiven,

* Om te dippen in chocoladefondue.

Lepel er de vinaigrette over.

» Lekker met kip of op een broodje met kaas.

In warme berei

gen

{

zen EEG

* Een sausje met druiven past heel goed bij wi

of gevogelte.

* Ook lekker bij witte vis, zoals tong of

kabeljauw.

Slaatjes, bijgerechten, desserten …

Ontdek al onze recepten met witte druiven op

colruyt.be/lekkerkoken

‘Omdat weattid

en op de prijzen en promoties in de andere.

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager

zijn dan in deze fol

winkelbezoek raadplegen via de

ie

r.

De kort

en

ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendie

vertoon van uw Xra-app ol

fi

“kart

n daar

st (2545 2345) Zo

Her

m

e prijzen in uw winkel kan u

een kans

5 laagste prijzen