Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

En voor uw

Peer klaarmaken

kleinste spruit

Puur natuur

Dit is een evenwichtige portie voor kindjes

Ò

Peren zijn lekker krokant als tussendoortje. Als u ze eerst

vanaf 4 maanden:

wat laat rijpen, worden ze zoeter van smaak.

» Fruitpap: begin met enkele

Koken of pocheren

lepeltjes en geef daarna

oO

Schil de peren en kook 30 à 40 min. in hun geheel in zoete

melkvoeding, verhoog langzaam

witte wijn, rode wijn, porto, perensap … Voeg tijdens het

de hoeveelheid tot 150 g, vanaf

koken een kaneelstokje, een vanillestokje of wat steranijs

1 jaar kan u tot 200 à 300 g gaan.

%

toe voor een extra toets. Vul daarna eventueel met

» Groentepap: begin met enkele

veenbessen.

lepeltjes en geef daarna

Stoven

melkvoeding, verhoog langzaam

de hoeveelheid tot 150 g, vanaf

Schil de peren en snij in niet te kleine stukjes. Doe ze in

1 jaar kan u tot 250 à 300 g gaan.

een kookpot en voeg 1 dl water toe. Laat garen naar smaak

op een zacht vuur.

Topcombinaties

met peer

Bakken

- peer, mango en framboos

Snij in partjes en bak lichtjes in wat vetstof tot ze lichtbruin

.#

zien. Vanbinnen mogen ze nog licht krokant zijn.

- peer, banaan en kiwi

- peer, sinaasappel en avocado

Grillen

- peer, pompoen, aardappel en

A

Snij in partjes of in schijfjes. Verhit de grillpan en bak de

platte peterselie

stukken peer 2 min. aan elke kant tot er mooie streepjes op

komen.

ER

2

er

eux

“|

Quinoaslaatje met gegrilde peer en feta

* Los T blokje groentebouillon

>

op in 5 dl heet water.

td

Kook 200 g quinoa

gaar in de bouillon

(kooktijd: zie

Oe

verpakking). Giet af er

n laat afkoelen.

* Snij 2 peren in de len,

nr

Rooster ze 2 min. aan

te in 4. Snij elk partje in 3 stukken,

vetstof.

elke kant in een grillpan, zonder

ie

ce

* Meng 4 eetl. oli

ijfolie met 2 eetl. witte

y

20 sprietjes fij

ingesnij

wijnazijn,

ar

ie

ipperd bieslook en kruid met

A

zwarte peper en zo

ut.

he

Fois

* Doe de quinoa in een

serveerschaal en verdeel er

100 g rucola, de geg



walnootpitten over.

rilde peer en 12 grofgehakte

f

Werk af met 50

8 tozijnen

(golden) en 80 g verf

kruimel

Ide feta. Verdeel er de

|

vinaigrette over en meng alles

goed onder elkaar.



Er

ui

| Wi bij gegrilde kip.

r

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

{

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

Van gevulde peertjes

tot tiramisu met peer

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag

Ontdek al onze recepten met peer

300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Bovendien zijn

seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

op colruyt.be/lekkerkoken

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

Q 8 stap voor stap

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

‘Omdat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere.

te winkel in uwstreek, kunnen de

jen in vw Cokuy-winkel nóg

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rtoon van uw Xtra-app of-kaart kome

ar

Aa

dige prijzen in uw winkel kan u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (

&

22)

20 mislugeenkansen.

MZ laagste prijzen En