Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
En voor uw
Peer klaarmaken
kleinste spruit
Puur natuur
Dit is een evenwichtige portie voor kindjes
Ò
Peren zijn lekker krokant als tussendoortje. Als u ze eerst
vanaf 4 maanden:
wat laat rijpen, worden ze zoeter van smaak.
» Fruitpap: begin met enkele
Koken of pocheren
lepeltjes en geef daarna
oO
Schil de peren en kook 30 à 40 min. in hun geheel in zoete
melkvoeding, verhoog langzaam
witte wijn, rode wijn, porto, perensap … Voeg tijdens het
de hoeveelheid tot 150 g, vanaf
koken een kaneelstokje, een vanillestokje of wat steranijs
1 jaar kan u tot 200 à 300 g gaan.
%
toe voor een extra toets. Vul daarna eventueel met
» Groentepap: begin met enkele
veenbessen.
lepeltjes en geef daarna
Stoven
melkvoeding, verhoog langzaam
de hoeveelheid tot 150 g, vanaf
Schil de peren en snij in niet te kleine stukjes. Doe ze in
1 jaar kan u tot 250 à 300 g gaan.
een kookpot en voeg 1 dl water toe. Laat garen naar smaak
op een zacht vuur.
Topcombinaties
met peer
Bakken
- peer, mango en framboos
Snij in partjes en bak lichtjes in wat vetstof tot ze lichtbruin
.#
zien. Vanbinnen mogen ze nog licht krokant zijn.
- peer, banaan en kiwi
- peer, sinaasappel en avocado
Grillen
- peer, pompoen, aardappel en
A
Snij in partjes of in schijfjes. Verhit de grillpan en bak de
platte peterselie
stukken peer 2 min. aan elke kant tot er mooie streepjes op
komen.
ER
2
er
eux
“|
Quinoaslaatje met gegrilde peer en feta
* Los T blokje groentebouillon
>
op in 5 dl heet water.
td
Kook 200 g quinoa
gaar in de bouillon
(kooktijd: zie
Oe
verpakking). Giet af er
n laat afkoelen.
* Snij 2 peren in de len,
nr
Rooster ze 2 min. aan
te in 4. Snij elk partje in 3 stukken,
vetstof.
elke kant in een grillpan, zonder
ie
ce
* Meng 4 eetl. oli
ijfolie met 2 eetl. witte
y
20 sprietjes fij
ingesnij
wijnazijn,
ar
ie
ipperd bieslook en kruid met
A
zwarte peper en zo
ut.
he
Fois
* Doe de quinoa in een
serveerschaal en verdeel er
100 g rucola, de geg
”
walnootpitten over.
rilde peer en 12 grofgehakte
f
Werk af met 50
8 tozijnen
(golden) en 80 g verf
kruimel
Ide feta. Verdeel er de
|
vinaigrette over en meng alles
goed onder elkaar.
—
Er
ui
| Wi bij gegrilde kip.
r
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
{
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
Van gevulde peertjes
tot tiramisu met peer
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag
Ontdek al onze recepten met peer
300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Bovendien zijn
seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
op colruyt.be/lekkerkoken
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
Q 8 stap voor stap
aan een betere gezondheid en een beter milieu.
‘Omdat we altijd re
eren op de prijzen en promoties in de andere.
te winkel in uwstreek, kunnen de
jen in vw Cokuy-winkel nóg
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xtra-app of-kaart kome
ar
Aa
dige prijzen in uw winkel kan u
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (
&
22)
20 mislugeenkansen.
MZ laagste prijzen En