Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

en 2

4

ah

a

ï

Ft

LA

he

ekker

Cn

Aardbeien-ontbijtbowl

u

ae

« Snij 1 rijpe banaan in stukken.

« Snij de kroontjes van 6 aardbeien en snij ze

dan in 2. Snij 2 aardbeien in de lengte in 2

(het kroontje mag eraan blijven).

« Doe de banaan en de aardbeien zonder

kroontje samen met 150 g Griekse

|

yoghurt in een hoge maatbeker of in een

blender en mix fijn.

4

« Schep de fruitmix in een kommetje en strooi

er 2 eetl. kokospoeder, 2 eetl. chiazaad

‘en 2 eetl. havermout in stroken over. Werk

af met de partjes aardbei.

fr

ya

Zr

a

|

Lunch |



=

ey

Italiaans Pastaslaatje

PC

=

IN

met kerstomaten en aardbeien

* Snij 250 g aardbeien en 250 8 kerstomaten in

we.

V4

verschillende kleuren in 2. Meng onder elkaar.

Snij 180 g prosciutto in de len,

gte in 2 en rol op tot

roosjes.

Kook 200 g penne piccol

I

(mini-penne) gaar in

N

|

lichtgezouten water (kookt

ie verpakking). Giet

2

5

af en meng er 2 eetl. groene

pesto onder. Laat

à

be

afkoelen.

er.

l

e

Rooster 2 eetl. pijnboompitten goudbruin in

7

Es

Fa

A

een pan met anti-aanbaklaag

Zonder vetstof en laat

[re

a

afkoelen.

fl

8

fe

Meng 50 g rucola met de blaadjes van

4

&

je

1/2 plantje basilicum en 1 eetl. olijfolie. Kruid

met peper en zout. Meng onder de pasta samen met

20 minimozzarellabolletjes.

À

Meng er voorzichtig de tomaten en de aardbeien

|

Onder en bestrooi met de Piinboompitten. Werk af

met de roosjes ham.

D Maak de

n

pastasalade vooraf klaar, maar serv

eer ze wel op

W

Kamertemperatuur. Haal ze dus tidig uit de

koelkast, zo

zullen de smaken beter tot hun recht komeı

n.

(hi

ti

\

5

U

ij

4

af

Li

A

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Van frisse slaatjes tot

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

verrassende smoothies

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

Ontdek al onze recepten met

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

aardbeien op

Bovendien zijn seizoensgroenten en fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

colruyt.be/lekkerkoken

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

CJ EF stap veer stap

san een betere gezondheid en een beter milieu.

dat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel

in uw Cokuyt-winkelnög Le

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

vertoon van uw Xtra-app ol kaart komen daar

bovenc

kunen de prize

e prijzen in uw winkel kan

LE

vanlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

&

5452:

A dom

u'géenkansen.

Æ laagste prijzen