Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BROODTORENTJES
dt
©) Minder dan 30 min. + 5 min. in de oven.
Ingrediënten (4 eters)
1 mango
125 g mozzarella
1 avocado
4 sneetjes volkorenbrood
1 citroen
2 eetlepels pijnboompitten
1 bakje tuinkers
2 eetlepels olijfolie
1/2 plantje munt
peper en zout
| Laat de mozzarella uitlekken in een vergiet en snij in blokjes.
Schil de mango en de avocado en snij in blokjes. Vraag eventueel hulp aan
2
je hulpkok om de pitten te verwijderen. Pers de citroen en besprenkel de
avocado met het citroensap.
3 Pluk de blaadjes munt en knip de tuinkers af (met het steeltje eraan).
Rooster de pijnboompitten 2 à 3 min. in een pan met antiaanbaklaag,
©
zonder vetstof.
®
Ms
(4) Verwarm de oven voor op 180 °C.
à
Steek met een dresseerring (of een glas) cirkels uit het brood.
Ll
Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 1
4
eetlepel olijfolie.
(SZ) Zet 5 min. in de voorverwarmde oven. Laat daarna kort afkoelen.
4
Doe de toastjes op een bord. Leg er een dresseerring op of een proper
yoghurtpotje zonder bodem. Doe er dan een laagje avocado in,
5
een laagje mozzarella en een laagje mango. Werk af met wat
tuinkers en munt. Kruid met peper en zout en verwijder
et
6
Ee
de ring of het potje. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie
en bestrooi met pijnboompitten.
-
.
A,
I
jm