Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BROODTORENTJES

dt

©) Minder dan 30 min. + 5 min. in de oven.

Ingrediënten (4 eters)

1 mango

125 g mozzarella

1 avocado

4 sneetjes volkorenbrood

1 citroen

2 eetlepels pijnboompitten

1 bakje tuinkers

2 eetlepels olijfolie

1/2 plantje munt

peper en zout

| Laat de mozzarella uitlekken in een vergiet en snij in blokjes.

Schil de mango en de avocado en snij in blokjes. Vraag eventueel hulp aan

2

je hulpkok om de pitten te verwijderen. Pers de citroen en besprenkel de

avocado met het citroensap.

3 Pluk de blaadjes munt en knip de tuinkers af (met het steeltje eraan).

Rooster de pijnboompitten 2 à 3 min. in een pan met antiaanbaklaag,

©

zonder vetstof.

®

Ms

(4) Verwarm de oven voor op 180 °C.

à

Steek met een dresseerring (of een glas) cirkels uit het brood.

Ll

Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 1

4

eetlepel olijfolie.

(SZ) Zet 5 min. in de voorverwarmde oven. Laat daarna kort afkoelen.

4

Doe de toastjes op een bord. Leg er een dresseerring op of een proper

yoghurtpotje zonder bodem. Doe er dan een laagje avocado in,

5

een laagje mozzarella en een laagje mango. Werk af met wat

tuinkers en munt. Kruid met peper en zout en verwijder

et

6

Ee

de ring of het potje. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie

en bestrooi met pijnboompitten.

-

.

A,

I

jm