Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Minder dan 4 u.
LS
Ingrediënten (4 eters)
1ui
100 g spekreepjes natuur (versmarkt)
6 walnootpitten
400 g koolrabi
1 eetlepel olijfolie
2 appelen (type magic star)
1,5 blokjes groentebouillon
1 eetlepel citroensap
1 koffielepel kerriepoeder
4 takjes verse tijm
zwarte peper (molen)
Schil de koolrabi en snij in stukken. Snij ook de ui in stukken.
Snij 4 mooie plakken van 1 ongeschilde appel. Snij in dunne
staafjes en besprenkel met het citroensap.
Schil de rest van de appel en de andere appel en verwijder
de klokhuizen. Snij in stukken.
Doe de walnootpitten in een plastic zakje en klop ze grof
met een deegrol.
Rits de tijm van de takjes
L
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui 2 min. Voeg de stukken
j
=
koolrabi en appel toe en laat 2 min. stoven. Kruid met zwarte peper.
Overgiet met 1 L water en voeg de bouillonblokjes toe.
Breng aan de kook en laat 20 min. afgedekt sudderen.
Bak de spekreepjes 4 min. in een braadpan zonder vetstof.
Voeg de laatste minuten de walnootpitten en de helft van
le
de tijm toe aan de spekreepjes. Meng door elkaar. Laat uitlekken
op keukenpapier. Voeg het kerriepoeder toe aan de soep.
Mix de soep met een staafmixer. Verdeel over de borden.
a
Werk af met de staafjes appel en de spekjes-notenmengeling.
Bestrooi met de rest van de tijm.
Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)
EM
Energie 271 kcal - Vetten 184 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,3 g
Koolhydraten 154 9 (waarvan) suikers 9,5 g - Vezels 5,19 - Eiitten 95 g- Zout 2,59
pr €
Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je
het nieuwe RECEPT, extra TIPS en
het FTLMPJE op celruyt.be/pettenlikkers.
MZ laagste prijzen