Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Minder dan 4 u.

LS

Ingrediënten (4 eters)

1ui

100 g spekreepjes natuur (versmarkt)

6 walnootpitten

400 g koolrabi

1 eetlepel olijfolie

2 appelen (type magic star)

1,5 blokjes groentebouillon

1 eetlepel citroensap

1 koffielepel kerriepoeder

4 takjes verse tijm

zwarte peper (molen)

Schil de koolrabi en snij in stukken. Snij ook de ui in stukken.

Snij 4 mooie plakken van 1 ongeschilde appel. Snij in dunne

staafjes en besprenkel met het citroensap.

Schil de rest van de appel en de andere appel en verwijder

de klokhuizen. Snij in stukken.

Doe de walnootpitten in een plastic zakje en klop ze grof

met een deegrol.

Rits de tijm van de takjes

L

Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui 2 min. Voeg de stukken

j

=

koolrabi en appel toe en laat 2 min. stoven. Kruid met zwarte peper.

Overgiet met 1 L water en voeg de bouillonblokjes toe.

Breng aan de kook en laat 20 min. afgedekt sudderen.

Bak de spekreepjes 4 min. in een braadpan zonder vetstof.

Voeg de laatste minuten de walnootpitten en de helft van

le

de tijm toe aan de spekreepjes. Meng door elkaar. Laat uitlekken

op keukenpapier. Voeg het kerriepoeder toe aan de soep.

Mix de soep met een staafmixer. Verdeel over de borden.

a

Werk af met de staafjes appel en de spekjes-notenmengeling.

Bestrooi met de rest van de tijm.

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

EM

Energie 271 kcal - Vetten 184 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,3 g

Koolhydraten 154 9 (waarvan) suikers 9,5 g - Vezels 5,19 - Eiitten 95 g- Zout 2,59

pr €

Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je

het nieuwe RECEPT, extra TIPS en

het FTLMPJE op celruyt.be/pettenlikkers.

MZ laagste prijzen