Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAPRIKA
Minder dan 30 min. + 20 min. in de even
Ingrediënten (4 eters)
N
200 g gehakt varken + kalf (beenhouwerij)
2 eetlepels cashewnoten
50 g erwten (diepvries)
690 g passata rustica (gezeefde tomaten, bokaal)
2 rode paprika’s
50 g paneermeel
1 plantje basilicum
2 eetlepels panko (Japans paneermeel)
2 eieren
peper en zout
250 g rijstmengeling
LIEVER
Tadkjes
Schil de paprika’s met een dunschiller. Snij ze in 2
VEGGIE
(Led
Ven
‘ang het
LULU
en verwijder de pitjes en de witte stukjes.
Sg
fijn
©
uor
Hak de cashewnoten: doe ze in een plastic zakje
en klop erop met een deegrol.
er
ge
œ
Meng het gehakt in een kom met de eieren en
{
\
het paneermeel Voeg de diepgevroren erwten
one
toe en meng goed met een vork.
&
Vul de halve paprika’s met het mengsel. Doe de
x
passata in een ovenschaal en kruid met peper en
zout. Leg er de gevulde paprika'’s in. Bestrooi met
de panko en de cashewnoten.
Pluk intussen de blaadjes basilicum.
Verdeel de rijst over de borden, geef er een gevulde
paprika bij en een beetje tomatensaus. Werk af met
enkele blaadjes basilicum.
à
Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)
cs
Energie 563 kcal - Vetten 16,5 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 5,0 9 -
Koolhydraten 73,9 g (waarvan) suikers 12,2 g - Vezels 7,5 g- Eiwitten 26,39 - Zout 07 9
y
x
Bl:
"LA
ke
I
Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je
het nieuwe RECEPT, extra 7 IPS en
het FTLMPJE op celruyt.be/pettenlikkers.
Æ laagste prijzen