Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAPRIKA

Minder dan 30 min. + 20 min. in de even

Ingrediënten (4 eters)

N

200 g gehakt varken + kalf (beenhouwerij)

2 eetlepels cashewnoten

50 g erwten (diepvries)

690 g passata rustica (gezeefde tomaten, bokaal)

2 rode paprika’s

50 g paneermeel

1 plantje basilicum

2 eetlepels panko (Japans paneermeel)

2 eieren

peper en zout

250 g rijstmengeling

LIEVER

Tadkjes

Schil de paprika’s met een dunschiller. Snij ze in 2

VEGGIE

(Led

Ven

‘ang het

LULU

en verwijder de pitjes en de witte stukjes.

Sg

fijn

©

uor

Hak de cashewnoten: doe ze in een plastic zakje

en klop erop met een deegrol.

er

ge

œ

Meng het gehakt in een kom met de eieren en

{

\

het paneermeel Voeg de diepgevroren erwten

one

toe en meng goed met een vork.

&

Vul de halve paprika’s met het mengsel. Doe de

x

passata in een ovenschaal en kruid met peper en

zout. Leg er de gevulde paprika'’s in. Bestrooi met

de panko en de cashewnoten.

Pluk intussen de blaadjes basilicum.

Verdeel de rijst over de borden, geef er een gevulde

paprika bij en een beetje tomatensaus. Werk af met

enkele blaadjes basilicum.

à

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

cs

Energie 563 kcal - Vetten 16,5 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 5,0 9 -

Koolhydraten 73,9 g (waarvan) suikers 12,2 g - Vezels 7,5 g- Eiwitten 26,39 - Zout 07 9

y

x

Bl:

"LA

ke

I

Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je

het nieuwe RECEPT, extra 7 IPS en

het FTLMPJE op celruyt.be/pettenlikkers.

Æ laagste prijzen