Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2
PAPRIKA Minder dan 30 min. + 20 min. in de even Ingrediënten (4 eters) N 200 g gehakt varken + kalf (beenhouwerij) 2 eetlepels cashewnoten 50 g erwten (diepvries) 690 g passata rustica (gezeefde tomaten, bokaal) 2 rode paprika’s 50 g paneermeel 1 plantje basilicum 2 eetlepels panko (Japans paneermeel) 2 eieren peper en zout 250 g rijstmengeling LIEVER Tadkjes Schil de paprika’s met een dunschiller. Snij ze in 2 VEGGIE (Led Ven ‘ang het LULU en verwijder de pitjes en de witte stukjes. Sg fijn © uor Hak de cashewnoten: doe ze in een plastic zakje en klop erop met een deegrol. er ge œ Meng het gehakt in een kom met de eieren en { \ het paneermeel Voeg de diepgevroren erwten one toe en meng goed met een vork. & Vul de halve paprika’s met het mengsel. Doe de x passata in een ovenschaal en kruid met peper en zout. Leg er de gevulde paprika'’s in. Bestrooi met de panko en de cashewnoten. Pluk intussen de blaadjes basilicum. Verdeel de rijst over de borden, geef er een gevulde paprika bij en een beetje tomatensaus. Werk af met enkele blaadjes basilicum. à Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst) cs Energie 563 kcal - Vetten 16,5 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 5,0 9 - Koolhydraten 73,9 g (waarvan) suikers 12,2 g - Vezels 7,5 g- Eiwitten 26,39 - Zout 07 9 y x Bl: "LA ke I Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je het nieuwe RECEPT, extra 7 IPS en het FTLMPJE op celruyt.be/pettenlikkers. Æ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 2