Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RAAPJESSGEP unteren. I

MET CROQUESTAAFJES

Ingrediënten (4 eters)

300 g raapjes

75 g brie

1kleine wortel

4 sneetjes toastbrood

1/2 appel

2 eetlepels olijfolie

qui

1 blokje groentebouillon

1kleine aardappel

1 koffielepel kerriepoeder

peper

Schil de raapjes, aardappel en wortel met een dunschiller.

Snij in stukken.

Snij de ui in stukken.

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpot en stoof de ui

2 min. Voeg de andere groentjes toe en laat nog 2 min. verder

BR

Overgiet met 1 L heet water en verkruimel er het blokje

groentebouillon over. Breng aan de kook en laat 20 min.

sudderen op een matig vuur.

Snij intussen de korstjes van de sneetjes toastbrood.

Snij de brie in plakjes.

Verwijder het klokhuis uit de ongeschilde appel en snij in dunne

chijfjes.

Leg de helft van de brie op 2 sneetjes toastbrood, verdeel er de

schijfjes appel over en verdeel er de rest van de brie over. Leg er

een sneetje brood bovenop.

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak

de croques 2 min. aan elke kant. Haal uit de pan.

Mix de soep fijn met de staafmixer en kruid met peper en het

kerriepoeder. Schep de soep in kommetjes of borden.

Snij elke croque in 4 staafjes en leg bij de soep.

939 au wa LUE,

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 245 kcal - Vetten 10,9 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 4,09

Koolhydraten 25,6 9 (waarvan) suikers 8,6 g - Vezels 4,69

Eiwitten 8,59 - Zout 2,09