Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOL-AU-VEGGIE
EN
Ingrediënten (4 eters)
Minder dan 4u.
1ui
170 g Boulettes very chouettes
(vegetarische balletjes, versmarkt)
2 eetlepels boter
[AE ©
160 g Poulettekes (vegan stukjes,
4 dl melk
En
versmarkt)
2,5 dl room
3
250 g champignons
4 bladerdeegpasteitjes
Le
er
2 stengels selder
3 à 4 eetlepels bloem
1 wortel
1 blokje groentebouillon
1 prei
nootmuskaat
1 plantje platte peterselie
peper en zout
Snij de ui fijn en de champignons in 4 of 6.
Schil de wortel en snij samen met de selder in blokjes van + 1 cm.
Snij de prei in de lengte in 2 en snij in dunne halvemaantjes.
Tadkjes
US
LT
©
Voeg de koude melk beetje bij beetje toe, samen met het blokje
groentebouillon.
#
Voeg de room, de Boulettes en de Poulettekes toe. Kruid met peper,
zout en nootmuskaat.
Knip intussen de peterselie grof met een keukenschaar.
Snij het hoedje uit de bladerdeegpasteitjes en vul met
de vol-au-veggie. Werk af met de peterselie.
Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie 519 kcal - Vetten 284 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 1419
Koolhydraten 36,8 9 (waarvan) suikers 12,9 g - Vezels 7,9 g- Elwitten 25,8 g- Zout 14 g
BR nn.
es
Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je
het nieuwe RECEPT, extra TIPS en
het FILMPJE op ceiruyt.be/pettenlikkers.
MZ laagste prijzen En