Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOL-AU-VEGGIE

EN

Ingrediënten (4 eters)

Minder dan 4u.

1ui

170 g Boulettes very chouettes

(vegetarische balletjes, versmarkt)

2 eetlepels boter

[AE ©

160 g Poulettekes (vegan stukjes,

4 dl melk

En

versmarkt)

2,5 dl room

3

250 g champignons

4 bladerdeegpasteitjes

Le

er

2 stengels selder

3 à 4 eetlepels bloem

1 wortel

1 blokje groentebouillon

1 prei

nootmuskaat

1 plantje platte peterselie

peper en zout

Snij de ui fijn en de champignons in 4 of 6.

Schil de wortel en snij samen met de selder in blokjes van + 1 cm.

Snij de prei in de lengte in 2 en snij in dunne halvemaantjes.

Tadkjes

US

LT

©

Voeg de koude melk beetje bij beetje toe, samen met het blokje

groentebouillon.

#

Voeg de room, de Boulettes en de Poulettekes toe. Kruid met peper,

zout en nootmuskaat.

Knip intussen de peterselie grof met een keukenschaar.

Snij het hoedje uit de bladerdeegpasteitjes en vul met

de vol-au-veggie. Werk af met de peterselie.

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 519 kcal - Vetten 284 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 1419

Koolhydraten 36,8 9 (waarvan) suikers 12,9 g - Vezels 7,9 g- Elwitten 25,8 g- Zout 14 g

BR nn.

es

Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je

het nieuwe RECEPT, extra TIPS en

het FILMPJE op ceiruyt.be/pettenlikkers.

MZ laagste prijzen En