Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MEXICAANSE QUESADTLLA

Ingrediënten (4 eters)

(©) ander dan 1 U Au.

1/2 broccoli

1eetlepel zure room

1 gele paprika

4 wraps

LS

1 groene paprika

400 g tomatenstukjes (blik)

1avocado

150 g maïs (blik)

Ts

1/2 limoen

1 eetlepel olijfolie

ie

1rode ui

1 snuifje komijnpoeder

50 g geraspte cheddar

peper en zout

dj

PAS

dt

Snij de gele en de groene paprika in 2.

Be

Verwijder de pitjes en de witte stukjes. Snij in reepjes.

+

2

Snipper de rode ui fijn. Snij de halve broccoli in kleine roosje!

Spoel de maïs onder koud water in een vergiet en

Zi

3

laat uitlekken.

Z

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de broccoli + 8 min

SO

onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af, spoel

ö

onder koud water en laat afkoelen.

Q

LA

Verhit intussen de olijfolie in een kookpot met dikke bodem.

SO

Stoof de rode ui en de paprikareepjes enkele minuten. Voeg de

Da

tomatenstukjes en de mais toe. Kruid met het komijnpoeder,

per en zout.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er 2 wraps naast elkaar op.

Verdeel wat van de tomatensaus over de wraps en bestrooi met de

geraspte cheddar. Leg op elke wrap nog een wrap.

(4) Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven

Maak intussen de broccoli-guacamole: snij de avocado in 2, verwijder

de pit en haal er het vruchtvlees uit met een lepel. Prak het samen met

5

de broccoli met een vork. Pers de halve limoen erover en meng er de

zure room onder. Kruid met peper en zout.

Snij de wraps in 2 of 4 en serveer met een eetlepel

6

van de broccoli-guacamole.

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 462 kcal - Vetten 217 g (waarvan) verzadigde vetzuren 5,7 g

Koolhydraten 48,3 g (waarvan) suikers 9,9 g - Vezels 919

Eiwitten 13,9 9 - Zout 1,09

>

eN

>

Es,

a

DE