Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MEXICAANSE QUESADTLLA
Ingrediënten (4 eters)
(©) ander dan 1 U Au.
1/2 broccoli
1eetlepel zure room
1 gele paprika
4 wraps
LS
1 groene paprika
400 g tomatenstukjes (blik)
1avocado
150 g maïs (blik)
Ts
1/2 limoen
1 eetlepel olijfolie
ie
1rode ui
1 snuifje komijnpoeder
50 g geraspte cheddar
peper en zout
dj
PAS
dt
Snij de gele en de groene paprika in 2.
Be
Verwijder de pitjes en de witte stukjes. Snij in reepjes.
+
2
Snipper de rode ui fijn. Snij de halve broccoli in kleine roosje!
Spoel de maïs onder koud water in een vergiet en
Zi
3
laat uitlekken.
Z
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de broccoli + 8 min
SO
onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af, spoel
ö
onder koud water en laat afkoelen.
Q
LA
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot met dikke bodem.
SO
Stoof de rode ui en de paprikareepjes enkele minuten. Voeg de
Da
tomatenstukjes en de mais toe. Kruid met het komijnpoeder,
per en zout.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er 2 wraps naast elkaar op.
Verdeel wat van de tomatensaus over de wraps en bestrooi met de
geraspte cheddar. Leg op elke wrap nog een wrap.
(4) Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven
Maak intussen de broccoli-guacamole: snij de avocado in 2, verwijder
de pit en haal er het vruchtvlees uit met een lepel. Prak het samen met
5
de broccoli met een vork. Pers de halve limoen erover en meng er de
zure room onder. Kruid met peper en zout.
Snij de wraps in 2 of 4 en serveer met een eetlepel
6
van de broccoli-guacamole.
Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie 462 kcal - Vetten 217 g (waarvan) verzadigde vetzuren 5,7 g
Koolhydraten 48,3 g (waarvan) suikers 9,9 g - Vezels 919
Eiwitten 13,9 9 - Zout 1,09
>
eN
>
Es,
a
DE