Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2
© Meer dan 4u, + 42u. weken 3) Ra 4 de Ingrediënten (4 eters) 1broccoli 100 g droge kikkererwten 2 eetlepels cashewnoten 1rode paprika 2 lente-uitjes 2 eetlepels olijfolie 2,5 dl culinaire room (20 % V.G.) 1 blokje groentebouillon 2 eetlepels kerriepoeder 125 g basmatirijst zout Tadkjes CS hulpkek Laat de kikkererwten een nacht weken in koud water. Spoel ze daarna in ER een vergiet onder koud water en laat uitlekken. Snij intussen de broccoli in roosjes. Doe ze in een keukenmachine en hak ze tot je kleine korrels broccolirijst krijgt. Dit lukt ook met een blender, staafmixer of rasp. Snij de paprika in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en de witte stukjes en snij in blokjes. Snij de lente-uitjes in de lengte in 2 en snij of knip ze daarna fijn. 4 ÍN Hak de cashewnoten grof: doe ze in een plastic zakje en klop erop met 8 een deegrol. Verkruimel het bouillonblokje erover. Voeg de room en 5 cl water toe. Verdeel de 2 soorten rijst over de borden. Maak een kuiltje in het midden en schep daar de groenten met kerriesaus in. Werk af met de cashewnoten en de rest van de lente-uitjes. Ae Ne Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 462 kcal - Vetten 241 g (waarvan) verzadigde vetzuren 91 g ; 4 Koolhydraten 43,0 g (waarvan) suikers 6,4 g - Vezels 9,39 & Eiwitten 13,79 - Zout 04 g = A + Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je het nieuwe RECEPT, extra TIPS en het FTLMPJE op celruyt.be/pettenikkers. gr MZ laagste prijzen 45
Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2