Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PASSTEVRUCHTSPIN

| orme | © Minder dan 30 min.

Ingrediënten (4 glazen)

5 dl kiwi-sinaasappelsap (versmarkt)

2 rijpe kiwi's

6 passievruchten

1peer

4 blauwe bessen

4 brochettestokjes a

Schil de peer, snij in 2 en verwijder het klokhuis,

Snij de kiwi’s in 2 en haal er met een lepel

L

|

het vruchtvlees uit

(

Tadkjes

Snij 4 passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.

(US

hulpkek

Snij elke lege halve passievruchtschil in 4 smalle reepjes.

JE

D

&

Snij de andere 2 passievruchten in 2. Steek ertelkens 2 halve

=

brochettestokjes in kruisvorm door, zodat je ze op je glas kan zetten.

7

Doe de peer en de kiwi’s in de blender of een hoge maatbeker

samen met het kiwi-sinaasappelsap en mix. Verdeel over de glazen

Doe de helft van het uitgelepelde vruchtvlees van de passievruchten

in de glazen. Leg op elk glas een halve passievrucht met

brochettestokjes, met de snijkant naar boven. Steek de 8 smalle

reepjes schil als pootjes van de spin aan de zijkant in de halve

passievrucht. Leg er een blauwe bes in als kopje en werk de spin af

met de rest van het vruchtvlees van de passievrucht.

dS

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 18 kcal - Vetten 1,0 g (waarvan) verzadigde vetzuren 019

Koolhydraten 23,9 g (waarvan) suikers 20,7 q - Vezels 31 g- Eiwitten 1,9 g - Zout 0,09

f‘

a

#

Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je

het nieuwe RECEPT, extra TIPS en

net FILMPJE op ceiruyt.be/pettenlikkers

=

MZ laagste prijzen

4

7