Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PASSTEVRUCHTSPIN
| orme | © Minder dan 30 min.
Ingrediënten (4 glazen)
5 dl kiwi-sinaasappelsap (versmarkt)
2 rijpe kiwi's
6 passievruchten
1peer
4 blauwe bessen
4 brochettestokjes a
Schil de peer, snij in 2 en verwijder het klokhuis,
Snij de kiwi’s in 2 en haal er met een lepel
L
|
het vruchtvlees uit
(
Tadkjes
Snij 4 passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
(US
hulpkek
Snij elke lege halve passievruchtschil in 4 smalle reepjes.
JE
D
&
Snij de andere 2 passievruchten in 2. Steek ertelkens 2 halve
=
brochettestokjes in kruisvorm door, zodat je ze op je glas kan zetten.
7
Doe de peer en de kiwi’s in de blender of een hoge maatbeker
samen met het kiwi-sinaasappelsap en mix. Verdeel over de glazen
Doe de helft van het uitgelepelde vruchtvlees van de passievruchten
in de glazen. Leg op elk glas een halve passievrucht met
brochettestokjes, met de snijkant naar boven. Steek de 8 smalle
reepjes schil als pootjes van de spin aan de zijkant in de halve
passievrucht. Leg er een blauwe bes in als kopje en werk de spin af
met de rest van het vruchtvlees van de passievrucht.
dS
Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie 18 kcal - Vetten 1,0 g (waarvan) verzadigde vetzuren 019
Koolhydraten 23,9 g (waarvan) suikers 20,7 q - Vezels 31 g- Eiwitten 1,9 g - Zout 0,09
f‘
a
#
Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je
het nieuwe RECEPT, extra TIPS en
net FILMPJE op ceiruyt.be/pettenlikkers
=
MZ laagste prijzen
4
7