Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2
pe Ke AARDBETENTAART Desert | Minder dan 30 min. + enkele uren in de koelkast Tr Ingrediënten (16 porties) he 500 g aardbeien 200 g petit-beurrekoekjes En. 500 g mascarpone 3 gelatineblaadjes (1,6 g/stı 100 g boter 1 eetlepel suiker 3 eieren 1 snuifje zout 3 = ze 4 eetlepels aardbeienconfituur TA. £ zi = Verkruimel de koekjes: doe zein een Doe de eigelen Semen met de suiker in plastic zakje en rol erover met een een mengkom en mix met de kloppers 4 deegrol. tot het mengsel verdubbeld is. Roer er Smelt de boter in een steelpannetje op de mascarpone en de aardbeienpuree onder tot je een gladde massa krijgt. een zacht vuur. Opgelet: ze mag niet kleuren. Meng de eiwitten voorzichtig onder het mengsel met een houten lepel. Giet Meng de koekjes met de gesmolten alles over de koekjes in de springvorm © boter in een kom. Doe een stuk bakpapier in een springvorm (diameter 24 cm) en zet opnieuw + 2 u. in de koelkast. en schep er de koekjesmengeling in. Verwijder de kroontjes van de rest van Duw goed aan en zet in de koelkast tot de aardbeien en snij in fijne schijfjes. stap 6. Laat intussen de confituur lichtjes Laat de gelatineblaadjes 5 min. weken smelten in een steelpannetje op een in koud water. Verwijder intussen de zacht vuur. kroontjes van 150 g aardbeien. Mix in Neem de springvorm uit de koelkast een maatbeker tot een gladde puree en verdeel er de schijfjes aardbei over. met een staafmixer. Knijp de gelatine- Lepel de confituur over de aardbeien. blaadjes uit. Laat alles nog enkele uren opstijven in Verwarm de helft van de gemixte de koelkast. aardbeien en los de gelatine hierin op. Haal de taart uit de vorm en verwijder Roer los tot de gelatine wegsmelt. Meng | het bakpapier. met de rest van de gemixte aardbeien. Neem de eieren en scheid het eiwit van Voedingswaarde per portie (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 287 kcal - Vetten 224 9 (waarvan) verzadigde het eigeel. Klop de eiwitten stijf samen vetzuren 14,2 9 - Koolhydraten 16,6 g (waarvan) suikers 96 9 - met een snuifje zout. Vezels 0,6 - Eiwitten 5,0 9 - Zout 01 9 I
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2