Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Minder dan 30 min. +4 u. 25 min. in de even

Ingrediënten (12 sneetjes)

2 kleine peren (conference)

50 g speculaaskoekjes

1 eetlepel citroensap

25 g pure chocolade

150 g boter (op kamertemperatuur)

200 g + 1eetlepel zelfrijzende bloem

3 eieren

150 g rietsuiker

75 g amandelpoeder

1 koffielepel kaneel

Schil de peren. Snij ze in de lengte in

Breek de speculaas in stukjes en

ä

2 en verwijder het klokhuis. Snij van

meng met de blokjes peer onder het

het midden van 1 peer 2 plakken van 1

deeg. Giet in de cakevorm en leg er

cm dil

. Snij de rest van de peer en de

de plakjes peer bovenop.

andere peer in blokjes.

Meng 1eetlepel bloem onder de

blokjes peer. Schud ze door elkaar,

zodat ze helemaal bedekt zijn.

Doe de boter en de rietsuiker in een

mengkom en klop met de mixer.

Breek de eieren één voor één in een

potje en voeg ze al kloppend toe aan

het mengsel.

Lepel de gesmolten chocolade

Zeef de bloem en het amandelpoeder

beetje bij beetje over het mengsel.

zigzaggend over de cake en laat

opstijven op kamertemperatuur.

Voeg ook de kaneel en het citroensap

toe en klop 10 min. met de mixer tot

een luchtig deeg.

Leg een stuk bakpapier in een

langwerpige cakevorm, zodat de vorm

helemaal bedekt is.

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 303 kcal - Vetten 16,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 8,0 g

Koolhydraten 327 9 (waarvan) suikers 178 g - Vezels 1,0 9 - Eiwitten 57 g - Zout 019

4

kn

nd

A

zr

7

hee)

8

Zin in meer? ELKE WOENSDAG vind je

het nieuwe RECEPT, extra TIPS en

het FILMPJE ep colruyt.be/pettenlikkers.

Æ laagste prijzen