Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

kt

LA:

TUINKERSSOEP o----

er

à

4

MET TOVERSTOKJES

%

eerd

P

Ingrediënten (4 eters)

2 eetlepels geraspte emmentaler

a

Vi

KD

1vel bladerdeeg (diepvries)

1 eetlepel boter

2 bakjes tuinkers

1eidooier

1 preiwit

1 eetlepel maanzaad

1 aardappel

1,5 blokje groentebouillon

1ui

zwarte peper

ms

Laat het bladerdeeg licht ontdooien.

Haal de tuinkers met het ‘matje’ uit het bakje en knip de

steeltjes los. Schil de aardappel en snij in stukken. Snij het

preiwit in de lengte in 2 en dan in stukken. Snij de ui in stukken. {|

Smelt de boter in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg

#

de prei en de aardappel toe en laat 2 min. stoven.

à

Breek het anderhalve bouillonblokje in stukjes en voeg

samen met 1 L water toe aan de kookpot. Kruid met zwarte peper.

Dek af en laat 20 min. koken. Haal de kookpot van het vuur.

Voeg de tuinkers toe en mix fijn. Verwarm de oven voor op 180 °C.

Klop de eidooier los.

Rol het bladerdeeg een beetje uit met een deegrol en snij in de lengte

in 4 gelijke repen. Draai de repen tot een spiraal en leg ze op een

bakplaat met bakpapier. Bestrijk de repen met de eidooier en bestrooi

met de geraspte kaas en het maanzaad.

de

Zet + 15 min. in de voorverwarmde oven.

Leg op elk kommetje soep een toverstokje.

(o XXE SR ROE nes

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 215 kcal - Vetten 14,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 749

Koolhydraten 13,8 g (waarvan) suikers 31 g - Vezels 2,2 9

Eiwitten 6,8 g- Zout 2,39

à

PJ

4