Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
U vindt nog veel meer recepten
op
Bakken maar!
Z
Ya
ke
}
br
A
ntbijt
iT
Ingrediënten (à broodies)
4
10 g boter (op kamertemperatuur)
200 g + 1 eetl. melk
250 g + een beetje bloem voor wit brood
10 g suiker
3 g droge gist
1 eetl. puur cacaopoeder
4
3 g zout
Bereiding
(20 min. + 1 u. 40 min. rijzen + 20 min. in de over)
||
1 Zeef 250 g bloem boven een ruime mengkom.
A
Voeg de droge gist, 200 g melk, de suiker en het zout
toe. Meng goed.
N
2 Kneed er de boter onder en kneed 10 min. tot een
mooí elastisch deeg. Vorm er een bolletje van.
3 Leg in de mengkom en dek af met een propere
nn
|
I
keukenhanddoek. Zet op een droge en tochtvrije plaats
|
Îl
en laat 1 u. rjzen tot het deeg ongeveer verdubbeld is
Ë
in volume.
4 Bestrooi het werkblad met wat bloem, leg het deeg
Í
erop en duw het plat. Verdeel in 5 gelijke porties.
5 Kneed het cacaopoeder met 1 eetl. melk onder
au
1 portie deeg. Verdeel in 4.
6 Verdeel de andere porties in 2 gelijke delen. Rol elk
deel tot een bolletje (u hebt 8 bolletjes in totaal).
!
7 Verdeel elke portie cacaodeeg in 9 bolletjes: 4 voor
de pootjes, 2 voor de oortjes, 2 voor de oogjes en
li
N
1 voor het neusje.
4 k
8 Stel de pandabeertjes samen op een bakplaat met
IM
bakpapier. Dek af met een keukenhanddoek en laat
40 min. rijzen.
l
9 Verwarm de oven voor op 190 °C.
10 Verlaag de temperatuur naar 140 °C en bak de
>
broodies + 20 min.
Voedingswaarde per broodje (op bass van de ingrediëntenlit)
=
Energie Bokel Vers
Vetten
00!
43e Eviter
108
(vaarvan) verzadigde vetzuren
en
258 Zu
078
188
"A
(waarvan) sukers
628
Ÿ
Ni
HN
Lan
a
u
sk Met DI XTRA.