Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

U vindt nog veel meer recepten

op

Bakken maar!

Z

Ya

ke

}

br

A

ntbijt

iT

Ingrediënten (à broodies)

4

10 g boter (op kamertemperatuur)

200 g + 1 eetl. melk

250 g + een beetje bloem voor wit brood

10 g suiker

3 g droge gist

1 eetl. puur cacaopoeder

4

3 g zout

Bereiding

(20 min. + 1 u. 40 min. rijzen + 20 min. in de over)

||

1 Zeef 250 g bloem boven een ruime mengkom.

A

Voeg de droge gist, 200 g melk, de suiker en het zout

toe. Meng goed.

N

2 Kneed er de boter onder en kneed 10 min. tot een

mooí elastisch deeg. Vorm er een bolletje van.

3 Leg in de mengkom en dek af met een propere

nn

|

I

keukenhanddoek. Zet op een droge en tochtvrije plaats

|

Îl

en laat 1 u. rjzen tot het deeg ongeveer verdubbeld is

Ë

in volume.

4 Bestrooi het werkblad met wat bloem, leg het deeg

Í

erop en duw het plat. Verdeel in 5 gelijke porties.

5 Kneed het cacaopoeder met 1 eetl. melk onder

au

1 portie deeg. Verdeel in 4.

6 Verdeel de andere porties in 2 gelijke delen. Rol elk

deel tot een bolletje (u hebt 8 bolletjes in totaal).

!

7 Verdeel elke portie cacaodeeg in 9 bolletjes: 4 voor

de pootjes, 2 voor de oortjes, 2 voor de oogjes en

li

N

1 voor het neusje.

4 k

8 Stel de pandabeertjes samen op een bakplaat met

IM

bakpapier. Dek af met een keukenhanddoek en laat

40 min. rijzen.

l

9 Verwarm de oven voor op 190 °C.

10 Verlaag de temperatuur naar 140 °C en bak de

>

broodies + 20 min.

Voedingswaarde per broodje (op bass van de ingrediëntenlit)

=

Energie Bokel Vers

Vetten

00!

43e Eviter

108

(vaarvan) verzadigde vetzuren

en

258 Zu

078

188

"A

(waarvan) sukers

628

Ÿ

Ni

HN

Lan

a

u

sk Met DI XTRA.