Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3
Aardbeien schoonmaken …: Aardbeien zijn heel broos, dus spoel ze niet Wist u dat … onder stromend water. Was ze eerst in een kom met koud water en verwijder pas nadien het kroontje. Zo nemen de aardbeien niet te veel water op. » Aardbeien passen uitstekend bij ander rood fruit zoals frambozen, bosbessen, braambessen, aalbessen … Ze gaan ook prima samen met abrikozen of meloen. » Ze combineren verder heel goed met munt, citroenmelisse, citroensap, balsamicoazijn en chocolade. % » Ook een perfect huwelijk: aardbeien en zuivel- producten zoals slagroom, yoghurt, ijs, verse kaas … À » Echte aanraders: aardbeien in een aspergeslaatje, bij gerookte eendenborst, basilicumsorbet of gewoon N bij een lekker zomers ijsje. ÿ ’ Es P; M ja: ( Rn 3 m . en klaarmaken In hun geheel Maak onderaan een kleine inkeping in de aardbei en En voor de kids … versier er uw cocktail- of dessertglas mee. Kleinere De meeste kinderen zijn dol op aardbeien, dus die laten ze aardbeien ogen ook heel mooi in bijvoorbeeld een % doorgaans met plezier van hun bord verdwijnen. glas champagne. e" Een paar leuke tips: h » Maak er ijsblokjes mee: leg een kleine In stukken aardbei in een ijsblokvormpje en vul aan lerwijder voor andere toepassingen het kroontje met water. Laat ze dan opstijven in de n snij ze dan in 2 of4. diepvriezer. » Maak zelf ook eens aardbeipralines In schijfjes met een restje melk-, pure of witte chocolade. Smelt daarvoor de Snij ze in de lengte in fijne schijfjes voor een heerlijk verfrissende aardbeiencarpaccio. chocolade au bain-marie. Dop de aardbeien dan half in de gesmolten chocolade. In waaiervorm Werk eventueel af met Laat het kroontje eraan en maak fijne inkepingen geraspte chocolade of vanaf de punt van de aardbei tot op 1/2 om van het: suikerbolletjes als de kroontje, Schuif de partjes vervolgens voorzichtig chocolade nog warm open tot een waaier. Ideaal om koude schotels of is. Laat ze opdrogen op „desserten mee Alle werken. bakpapier. v L Vergeet aardbeien zeker in. niet als u fruitbrochettes 5 maakt. Combineer allerlei 3 kleurrijk seizoensfruit zoals meloen, perzik, nectarine, blauwe bessen … l sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 3