Carrefour - Folder van 25.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.11.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.11.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13
| = bed . ve Dr \N ee od 25; Ya 18 N; A | hee £ Ke A | en 7 ® re BRUSCHETTA MET RICOTTA EN PADDENSTOELEN FONDUE MET BRIE EN FRICASSEE VAN PADDENSTOELEN + 4 radicchic 41.M zel olijfolie eng de ah Ee de olijfolie en een marineer 30 mí t de sj olijfolie in . u el ua n. Maak de Ps + 2 fingehakte sjalot lotten aan, ee jee ee toe en a van enoki dencnthur klaar. Ver de Bolier in een kookpot, frui it de ui 4. Ave eh t 5 mi Se cht zijn. Haal de sauteerpan ten en doe er wat water bij indien nodig. Vo E 500 Ki partobelos n r en zei „800 oni ijn toe, zet het vuur r lager, kruid met pepe lokjes +659 Perte zout en laat karamelliserer 8 00 g bospaddenstoelen 2. Snij alle kazen in u en bestrooi ek met bloem. Ik « 800 g brie zonder korst 2. Bak de paddenstoelen 3 minuten in de boter, «120 g blaı himmelkaa: 3. Giet de witte wijn i zuurdeser Kruid met peper en zout en bewaar op een warme plaats Doe er de kaas In a ha (ade en en door frais gorgonzo N ) voortdurend te ns takjes tijm toe, geef + Gekaramelliseerde . Meng de ricotta met de melk tot een smeuïg deeg. Besmeer «120 er een draai aan a ere len en doe er de g jebakken ie! nfi de sneden HE hiermee, leg er de radicchiobladen en »3el bloe paddenstoelen « Honing en azijn uienconfitu +400 ml drone witte wijn . Eike rucola- ee en 4. Zet 4 minuten in de oven onder de grill. Haal uit de oven en . a zwarte peper verdeel de paddenstoelen. Versier met enkele rucolabladen Bakken Niveau Bakken Niveau 15 min Bereiding 30 min Makkelijk 10 min Bereiding 15 min Makkelijk © © © 5 © © MEER INSPIRATIE VIND JE OP CARREFOUR.EU ES enn gr, Ta ve ge nf =; er 14 8 tk ke 2,0 En U He: en, A 5 >> 2 Fe pet” ee ve de € W oor: PUS MET IMBAAL VAN RISOTTO a ‚EEKHOORNTIESBROOD, SHIMEJIPADDENSTOEL WILDEPADDENSTOELENSA + 2 witloofstronken 1. Snij de bittere kegelvormige kern van het witloof weg en 1klontje boter 4. Bak de knoflook en Dead nase in de warme boter. 2 preiwit 172 fijngehakt teentje qu Ten Qu u snij de Kruid met peper en jus volgens de Bo in stukken. Snij de andere groenten instructies op de verp: se +6 ospaddenstoelen 1 champignonsaus Verwarm de timbalen zoals aangeduid op de verpakking 5 % ope geschild 2. et 5 groenten (behalve de paddenstoelen) i « 2 timbalen van ri et en leg op de borden. lontje boter, , doe er de a Bi en bak eekhoorntjesbrood Carrefc . Boter ce op et zacht Gehakt de bouillon, breng aan de kook a = eu en. 3. Verdeel de paddenstoelen en lepel er wat saus over. + 60 g mb «3/4 kippenbouillon Mix tot een smeuïge soep en kruid met peper en zout. Garneer met peterselie. Sninerneaderdteelen 3. Bak de paddenstoelen goudbruin in een beetje ter in een 1/2 handvol kervel en bewaar apart. Giet de soep in de borden, verdeel d. paddenstoelen en verdeel met enkele toefjes kervel. Bereiding Bakken 6? 15 mi 30 mi O% © om Seren OKE) NBIEDINGEN GELDIG | GC FOUR MARKET E IYPERMARKTEN CARREFOUR Carrefour arrefour 13 je in! \ market ose Carrefour Market: gan,
Carrefour - Folder van 25.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13