Carrefour - Folder van 25.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.11.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

=

bed

.

ve

Dr

\N

ee

od

25;

Ya

18

N;

A

|

hee

£

Ke

A

|

en

7

®

re

BRUSCHETTA MET RICOTTA EN PADDENSTOELEN

FONDUE MET BRIE EN FRICASSEE VAN PADDENSTOELEN

+ 4 radicchic

41.M

zel olijfolie

eng de ah Ee de olijfolie en een

marineer 30 mí

t de sj

olijfolie in

. u el ua

n. Maak de Ps

+ 2 fingehakte

sjalot lotten aan, ee jee ee toe en

a van enoki

dencnthur klaar. Ver

de Bolier in een kookpot, frui

it de ui

4. Ave eh

t 5 mi

Se

cht zijn. Haal de sauteerpan

ten en doe er wat water bij indien nodig. Vo

E 500 Ki partobelos

n

r en zei

„800

oni

ijn toe, zet het vuur

r lager, kruid met pepe

lokjes

+659 Perte

zout en laat karamelliserer

8 00 g bospaddenstoelen

2. Snij alle kazen in u en bestrooi ek met bloem.

Ik

« 800 g brie zonder korst

2. Bak de paddenstoelen 3 minuten in de boter,

«120 g blaı

himmelkaa:

3. Giet de witte wijn i

zuurdeser

Kruid met peper en zout en bewaar op een warme plaats

Doe er de kaas In a ha (ade en en door

frais gorgonzo

N )

voortdurend te

ns takjes tijm toe, geef

+ Gekaramelliseerde

. Meng de ricotta met de melk tot een smeuïg deeg. Besmeer

«120 er

een draai aan a ere len en doe er de g

jebakken

ie!

nfi

de sneden HE hiermee, leg er de radicchiobladen en

»3el bloe

paddenstoelen

« Honing en azijn

uienconfitu

+400 ml drone witte wijn

. Eike rucola-

ee en

4. Zet 4 minuten in de oven onder de grill. Haal uit de oven en

. a zwarte peper

verdeel de paddenstoelen. Versier met enkele rucolabladen

Bakken

Niveau

Bakken

Niveau

15 min

Bereiding

30 min

Makkelijk

10 min

Bereiding

15 min

Makkelijk

©

©

©

5

©

©

MEER INSPIRATIE VIND JE OP CARREFOUR.EU

ES

enn

gr,

Ta

ve

ge

nf

=;

er

14

8

tk

ke

2,0

En

U

He:

en,

A

5

>>

2

Fe

pet”

ee

ve

de



W oor: PUS MET

IMBAAL VAN RISOTTO a ‚EEKHOORNTIESBROOD,

SHIMEJIPADDENSTOEL

WILDEPADDENSTOELENSA

+ 2 witloofstronken

1. Snij de bittere kegelvormige kern van het witloof weg en

1klontje boter

4. Bak de knoflook en Dead nase in de warme boter.

2 preiwit

172 fijngehakt teentje

qu Ten

Qu u

snij de

Kruid met peper en

jus volgens de

Bo in stukken. Snij de andere groenten

instructies op de verp:

se

+6

ospaddenstoelen

1 champignonsaus

Verwarm de timbalen zoals aangeduid op de verpakking

5 % ope geschild

2. et 5 groenten (behalve de paddenstoelen) i

« 2 timbalen van ri

et

en leg op de borden.

lontje boter,

, doe er de a Bi en bak

eekhoorntjesbrood Carrefc

. Boter

ce op et

zacht

Gehakt

de bouillon, breng aan de kook a = eu en.

3. Verdeel de paddenstoelen en lepel er wat saus over.

+ 60 g mb

«3/4 kippenbouillon

Mix tot een smeuïge soep en kruid met peper en zout.

Garneer met peterselie.

Sninerneaderdteelen

3. Bak de paddenstoelen goudbruin in een beetje

ter in een

1/2 handvol kervel

en bewaar apart. Giet de soep in de borden, verdeel d.

paddenstoelen en verdeel met enkele toefjes kervel.

Bereiding

Bakken

6?

15 mi

30 mi

O% ©

om Seren

OKE)

NBIEDINGEN GELDIG |

GC

FOUR MARKET E

IYPERMARKTEN CARREFOUR

Carrefour

arrefour

13

je

in!

\ market

ose

Carrefour Market: gan,