Carrefour - Folder van 25.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.11.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
=
bed
.
ve
Dr
\N
ee
od
25;
Ya
18
N;
A
|
hee
£
Ke
A
|
en
7
®
re
BRUSCHETTA MET RICOTTA EN PADDENSTOELEN
FONDUE MET BRIE EN FRICASSEE VAN PADDENSTOELEN
+ 4 radicchic
41.M
zel olijfolie
eng de ah Ee de olijfolie en een
marineer 30 mí
t de sj
olijfolie in
. u el ua
n. Maak de Ps
+ 2 fingehakte
sjalot lotten aan, ee jee ee toe en
a van enoki
dencnthur klaar. Ver
de Bolier in een kookpot, frui
it de ui
4. Ave eh
t 5 mi
Se
cht zijn. Haal de sauteerpan
ten en doe er wat water bij indien nodig. Vo
E 500 Ki partobelos
n
r en zei
„800
oni
ijn toe, zet het vuur
r lager, kruid met pepe
lokjes
+659 Perte
zout en laat karamelliserer
8 00 g bospaddenstoelen
2. Snij alle kazen in u en bestrooi ek met bloem.
Ik
« 800 g brie zonder korst
2. Bak de paddenstoelen 3 minuten in de boter,
«120 g blaı
himmelkaa:
3. Giet de witte wijn i
zuurdeser
Kruid met peper en zout en bewaar op een warme plaats
Doe er de kaas In a ha (ade en en door
frais gorgonzo
N )
voortdurend te
ns takjes tijm toe, geef
+ Gekaramelliseerde
. Meng de ricotta met de melk tot een smeuïg deeg. Besmeer
«120 er
een draai aan a ere len en doe er de g
jebakken
ie!
nfi
de sneden HE hiermee, leg er de radicchiobladen en
»3el bloe
paddenstoelen
« Honing en azijn
uienconfitu
+400 ml drone witte wijn
. Eike rucola-
ee en
4. Zet 4 minuten in de oven onder de grill. Haal uit de oven en
. a zwarte peper
verdeel de paddenstoelen. Versier met enkele rucolabladen
Bakken
Niveau
Bakken
Niveau
15 min
Bereiding
30 min
Makkelijk
10 min
Bereiding
15 min
Makkelijk
©
©
©
5
©
©
MEER INSPIRATIE VIND JE OP CARREFOUR.EU
ES
enn
gr,
Ta
ve
ge
nf
=;
er
14
8
tk
ke
2,0
En
U
He:
en,
A
5
>>
2
Fe
pet”
ee
ve
de
€
W oor: PUS MET
IMBAAL VAN RISOTTO a ‚EEKHOORNTIESBROOD,
SHIMEJIPADDENSTOEL
WILDEPADDENSTOELENSA
+ 2 witloofstronken
1. Snij de bittere kegelvormige kern van het witloof weg en
1klontje boter
4. Bak de knoflook en Dead nase in de warme boter.
2 preiwit
172 fijngehakt teentje
qu Ten
Qu u
snij de
Kruid met peper en
jus volgens de
Bo in stukken. Snij de andere groenten
instructies op de verp:
se
+6
ospaddenstoelen
1 champignonsaus
Verwarm de timbalen zoals aangeduid op de verpakking
5 % ope geschild
2. et 5 groenten (behalve de paddenstoelen) i
« 2 timbalen van ri
et
en leg op de borden.
lontje boter,
, doe er de a Bi en bak
eekhoorntjesbrood Carrefc
. Boter
ce op et
zacht
Gehakt
de bouillon, breng aan de kook a = eu en.
3. Verdeel de paddenstoelen en lepel er wat saus over.
+ 60 g mb
«3/4 kippenbouillon
Mix tot een smeuïge soep en kruid met peper en zout.
Garneer met peterselie.
Sninerneaderdteelen
3. Bak de paddenstoelen goudbruin in een beetje
ter in een
1/2 handvol kervel
en bewaar apart. Giet de soep in de borden, verdeel d.
paddenstoelen en verdeel met enkele toefjes kervel.
Bereiding
Bakken
6?
15 mi
30 mi
O% ©
om Seren
OKE)
NBIEDINGEN GELDIG |
GC
FOUR MARKET E
IYPERMARKTEN CARREFOUR
Carrefour
arrefour
13
je
in!
\ market
ose
Carrefour Market: gan,