Carrefour - Folder van 23.10.2019 tot 04.11.2019 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 12 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 23.10.2019 tot 04.11.2019.



Carrefour Folder 23.10.2019

Hier is pagina 3 van 12 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 23.10.2019 tot 04.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 23.10.2019 tot 04.11.2019 - Pagina 3

r u Se Pack! Ka“ ED m LS Ad \ ig EN a MIX Pe HART > Le: Eh 7 en À Ti } a Snoep Party Mix Chupa Chups ,29 13,23€/kg 400g M&M's en Maltesers ri ven 175 g to 550 g € Voorbeeld: pinda's M&M's, 2x330g 5 id 7,85€/kg Per2 dés Mams Bn ve Z k A N 5 Ì NS a: à PKR B EA «350 g bloem © 1 theelepel amandelextract 205 g zachte boter «125 g poedersuiker ‘+ theelepel vandle-extract 1 theelepel bakpoeder + 100 g hele amandelen es zu À “le Frambozenconfituur 1 an de ha in een slakom met de der, het zout en de bi 2. Kneed tot een eo, de extracten en het ei. in de koelkast ae bol deeg, bedek en kat 30 minuten rusten Emmer 3 Verwarm de oven voorop 160° (ih. 5/6). met snoep 4 Schep wat de lich weg met een koffielepel Ven maak ar vingers mee. lt Halloween ies can de al olies. Teken de huidpl looien met de punt van een mes. Can 5. Druk aan eke vi ingeriop een amandel in het deeg, 17,A5€/kg Leg de vi rs op Een ovenplaat bedekt met ba von de gel er en zel 20 ot 25 minulenin de oven. 6. Haal uit de ox Sd ven en verwijder de amandelen. per een puntje confit uur op en druk de ‘amandel opnieuw an. heel voorzichtig. Dompel ook het andere vi ileinde van de ving jes in de confituur. 3 | L _ Carrefour > 3 — page_02_08_fader_1843_FOCUS_Halloween_rlindd 3 sais |

Carrefour - Folder van 23.10.2019 tot 04.11.2019 - Pagina 3