Carrefour - Folder van 24.07.2024 tot 05.08.2024 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 24.07.2024 tot 05.08.2024.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

}

=

>

LI

Fe à

aus

ge

SN

>

ze

#

+; he D

es,

N

nme.

Lx

ut,

Ex

De

Ye

\N

Xe

den

bis

LPC

\

De}

Bd

So

N

N

vi

y

Shi 2

N

N

PRES

u

f

NE

dad

V

Ab

N

N

N

N

SEN

>

N

N

N

N

N

|

NT

N

NS



N

MD HE

de even

mel,

Voorbereid

10 min.

Bereiding

Kookt

: 20 min.

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

Rustti

0 min.

Verwijder voorzichtig de steel van de

>

Moeilijkh:

; makkelijk

portobello. Vul de portobello met gorgonzola

8

en garneer elke champignon met 2 blaadjes

>

e

salie. Besprenkel met olijfolie, kruid met

em

Ingrediënten voor

peper en zet 15 à 20 minuten in de oven.

2 personen

2. Breng het water aan de kook en los er

2 portobello

champignons

het bouillonblokje in op. Snipper de lente-ui

50 g gorgonzola

en plet de knoflook; Snij de kerstomaatjes

=

in twee, Verhit wat olie in een pan en fruit

4 salieblaadjes

1 groentebouillon

de lente-ui en knoflook 1 minuut. Voeg de

2 lente-uitjes

orzo, bouillon en 2/3 van de kerstomaatjes

toe. Kruid met peper en zout. Laat sudderen

1teentje knoflook

op een laag vuur of tot het water volledig is

250 g kerstomaatjes

200 g oo

opgenomen en de orzo gaar is. Roer af en

= li

40 g Parmezaanse kaas

toe.

VOORDEEL 06€

olijfolie

3. Neem de orzo van het vuur en roer de

500 ml water

helft van de Parmezaanse kaas erdoor.

peper

Serveer met de rest van de kerstomaatjes,

€:

zout

Portobello

53

kaas en de champignons.

Perbakje

champignons

Carrefour

“verrekend aan de kassa, de afgebeelde prijs houdt al rekening met de korting

Van woensdag 24 juli t.

maandag 29 juli 2024

Carrefour (@ (8