Carrefour - Folder van 24.07.2024 tot 05.08.2024 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 24.07.2024 tot 05.08.2024.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
}
=
>
LI
Fe à
aus
ge
SN
>
ze
#
+; he D
es,
N
nme.
Lx
ut,
Ex
De
Ye
\N
Xe
den
bis
LPC
\
De}
Bd
So
N
N
vi
y
Shi 2
N
N
PRES
u
f
NE
dad
V
Ab
N
N
N
N
SEN
>
N
N
N
N
N
|
NT
N
NS
là
N
MD HE
de even
mel,
Voorbereid
10 min.
Bereiding
Kookt
: 20 min.
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Rustti
0 min.
Verwijder voorzichtig de steel van de
>
Moeilijkh:
; makkelijk
portobello. Vul de portobello met gorgonzola
8
en garneer elke champignon met 2 blaadjes
>
e
salie. Besprenkel met olijfolie, kruid met
em
Ingrediënten voor
peper en zet 15 à 20 minuten in de oven.
2 personen
2. Breng het water aan de kook en los er
2 portobello
champignons
het bouillonblokje in op. Snipper de lente-ui
50 g gorgonzola
en plet de knoflook; Snij de kerstomaatjes
=
in twee, Verhit wat olie in een pan en fruit
4 salieblaadjes
1 groentebouillon
de lente-ui en knoflook 1 minuut. Voeg de
2 lente-uitjes
orzo, bouillon en 2/3 van de kerstomaatjes
toe. Kruid met peper en zout. Laat sudderen
1teentje knoflook
op een laag vuur of tot het water volledig is
250 g kerstomaatjes
200 g oo
opgenomen en de orzo gaar is. Roer af en
= li
40 g Parmezaanse kaas
toe.
VOORDEEL 06€
olijfolie
3. Neem de orzo van het vuur en roer de
500 ml water
helft van de Parmezaanse kaas erdoor.
peper
Serveer met de rest van de kerstomaatjes,
€:
zout
Portobello
53
kaas en de champignons.
Perbakje
champignons
Carrefour
“verrekend aan de kassa, de afgebeelde prijs houdt al rekening met de korting
Van woensdag 24 juli t.
maandag 29 juli 2024
Carrefour (@ (8