Carrefour - Folder van 30.04.2024 tot 06.05.2024 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 30.04.2024 tot 06.05.2024.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ge ee
r un
m,
ER
À
Ni
4
a
ir
- D"
Ne
1]
Ih
I
A
Ar
En
je
à
>
ND
A
|
|
À
%
PA
LA
|
N
J
|
a
m
IN
|
\
|}
Ÿ
Fey
Week
Jin
Re
M
EN
+
4
<:
Ln
IN
Ni
-
=
AR
|!
UN)
à 4
|
(|
ie,
A
U
IN
A
N
F4
Le
NA
De
‚en.
+
>
|
Wd
is
KAN
|
à
N
+
US
Fes
Ke
à
an
ÿ.
Ir Kr
DIE
Pr
1"
(|
à
i
:
x
|
x
A)
en
;
A
"A
%
F
49,
10078
gs
+ 1
et
“
ER
a
Moeilijkheid: Matig
-1el sesamzaad
Ingrediënten:
- Wok op Singaporese
-5 cl limoensap
5
wize
- 2 sjalotten
- koriander
-24 garnalen
- 2 knoflookteentjes
-1rode ui
- een beetje lente-ui
-9g gember
Wok op
-3 el sojasaus
- 20 g noedels
-1el honing
Singaporese wij
-5 cl olijfolie
wortelen
Carrefour
-5el sesamolie
-3 courgettes
400g
1. Kook eerst de noedels voor in water. Ondertussen pel de garnalen, bewaar de
staarten en verwijder de darmen.
2. Verwarm de wok. Bak de garnalen, geperste knoflook en gehakte sjalotten op
een hoog vuur in een scheutje olijfolie. Doe in een kom en hou warm.
3. Bak de groenten en noedels 3 minuten in dezelfde warme wok, in een beetje
sesamolie. Bewaar apart in een andere schotel.
4. Nog altijd in de warme wok: meng de honing en de sojasaus. Blus met 150 ml
warm water. Voeg de fijngeraspte gember toe en laat op een hoog vuur staan, tot het
29
water verdampt is en de saus een stroop is geworden.
400 g
5. Leg de garnalen terug in de wok. Doe er de groenten en noedels bij en bak met
de saus. Serveer met wat gehakte koriander, sesamzaadjes en citroensap.
De laatste stap ken je al: eet smakelijk!
5,73€/kg
10 Aanbiedingen geldig van dinsdag 30 april t.e.m.
in je Hypermarkten Carrefour en Carrefour market