Carrefour - Folder van 15.03.2023 tot 27.03.2023 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 16 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.03.2023 tot 27.03.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VAN WOENSDAG 15 MAART

T.E.M. MAANDAG 27 MAART 2023

rn

0

2 de

Puitpaprika

y gevuld

5

Ci

N

&

met ratatouille en

>

=

Rz

N

4

}

Ih



5

#4

&)

el

\

fi

fe

5

A

%

ER

>

a

#4

f

à.

dE

1

3

ol

Nt,

Ee

&

À

{

£

4

Td

1

7

12

ar

A

zi

Je

Ds

VE VINDT AL oNzE RECEPTEN oP

.carrefour.be

| INGRI

DII

DEA

JOR

ee aubergine

5

v

Kleine courgette

Gele paprika

Pe

Ui

RENE A

y

Teentjes knoflook

2

_—

A, Snij de aubergine, courgette en gele paprika in

Tomatenpuree

1el

blokjes. Snipper de ui en plet de knoflook. Fruit de

Tomatenblokjes

400 g

ui en de look glazig in olijfolie. Voeg de groenten

Provencaalse kruiden

1el

toe en bak 5 minuten. Doe er de tomatenpuree bij

_ Cayennepeper

en bak nog 1 minuut.

Suiker



1 au

4

Puntpaprika's

2. Voeg de tomatenblokjes toe en breng—

Mozzarellabolletjes

‚150g

op smaak met de Provengaalse kruiden, de

cayennepeper, de suiker en een snufje zout. Laat

Geroosterde pijnboompitten

2el

10 min. sudderen op een zacht vuur.

Were takes um &

ï

Olijfolie

3. Snij de puntpaprika's in de lengte in

a

twee.

Verwijder

de

zaadjes en

alle witte

Zout

ë

delen. Leg op een bakplaat. Vul met ratatouille

TE

eper

en

Bestrooi

4

ee

nn

uitgelekte

mozzarellabolletjes.

met pijnboompitten en laurierblaadjes en kruid

Sweet Peppers

Bereiding 10 min

met peper. Rooster de paprika's indirect op de

1%

Kooktijd 30 min

2009

00 g

Moeilijkheid Eenvoudig

barbecue. Sluit het deksel en laat 10 minuten

670Eng



bakken. Serveer warm.

“verrekend aan de kassa, de afgebeelde pris houdt al rekening met de korting

Je boodschappen online