Carrefour - Folder van 15.03.2023 tot 27.03.2023 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 16 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.03.2023 tot 27.03.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VAN WOENSDAG 15 MAART
T.E.M. MAANDAG 27 MAART 2023
rn
0
2 de
Puitpaprika
y gevuld
5
Ci
N
&
met ratatouille en
>
=
Rz
N
4
}
Ih
”
5
#4
&)
el
\
fi
fe
5
A
%
ER
>
a
#4
f
à.
dE
1
3
ol
Nt,
Ee
&
À
{
£
4
Td
1
7
12
ar
A
zi
Je
Ds
VE VINDT AL oNzE RECEPTEN oP
.carrefour.be
| INGRI
DII
DEA
JOR
ee aubergine
5
v
Kleine courgette
Gele paprika
Pe
Ui
RENE A
y
Teentjes knoflook
2
_—
A, Snij de aubergine, courgette en gele paprika in
Tomatenpuree
1el
blokjes. Snipper de ui en plet de knoflook. Fruit de
Tomatenblokjes
400 g
ui en de look glazig in olijfolie. Voeg de groenten
Provencaalse kruiden
1el
toe en bak 5 minuten. Doe er de tomatenpuree bij
_ Cayennepeper
en bak nog 1 minuut.
Suiker
’
1 au
4
Puntpaprika's
2. Voeg de tomatenblokjes toe en breng—
Mozzarellabolletjes
‚150g
op smaak met de Provengaalse kruiden, de
cayennepeper, de suiker en een snufje zout. Laat
Geroosterde pijnboompitten
2el
10 min. sudderen op een zacht vuur.
Were takes um &
ï
Olijfolie
3. Snij de puntpaprika's in de lengte in
a
twee.
Verwijder
de
zaadjes en
alle witte
Zout
ë
delen. Leg op een bakplaat. Vul met ratatouille
TE
eper
en
Bestrooi
4
ee
nn
uitgelekte
mozzarellabolletjes.
met pijnboompitten en laurierblaadjes en kruid
Sweet Peppers
Bereiding 10 min
met peper. Rooster de paprika's indirect op de
1%
Kooktijd 30 min
2009
00 g
Moeilijkheid Eenvoudig
barbecue. Sluit het deksel en laat 10 minuten
670Eng
—
bakken. Serveer warm.
“verrekend aan de kassa, de afgebeelde pris houdt al rekening met de korting
Je boodschappen online