AVEVE - Folder van 21.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 12 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 21.10.2020 tot 31.10.2020.



AVEVE Folder 21.10.2020

Hier is pagina 2 van 12 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 21.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AVEVE - Folder van 21.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 2

Dit heb je nodig: Voor de appelcake: 330 g Aveve Mix voor Cake 130 g botel 3 eieren 1 grote appel, in dunne schijfjes (halve maantjes) 3 eetlepels afdekgelei (abrikoos) amandelschilfers griessuike 1 eetlepel wate ed Bm Verder: rechthoekige cakevorm (26 cm) broodmachine of keukenrobot (optioneel) LE microgolfoven (optioneel) er klopper mr Zo ga je te werk: X STAP 1 Ca ke Verwarm de oven voor op 190 °C. ra à STAP 2 met vers N Roer de boter glad met je klopper of keukenrobot. Voeg er het ei en daarna de Mix voor Cake aan toe. Meng 5 minuten tot een glad beslag, eventueel met geplukte het deegprogramma van je broodmachine. STAP 3 appeltjes Vet de cakevorm in en strooi amandelschilfers op de bodem. Moeilijkheid: mr M R Bereiden: 15 a30 minuten “+ STAP 4 Vul de vorm voor een vierde met beslag en leg er ee, één laag appelschijfjes op. Bedek die met de rest van het beslag. u STAP 5 CH Leg nog een rij dunne appelschijfjes over de volledige I u UT. [L » lengte van de cake en bestrooi ze met griessuiker. rn. w STAP 6 Bak 35 à 40 minuten en laat afkoelen. le. fl STAP 7 > kt Smelt de afdekgelei in het water op een zacht vuurtje of F in de microgolfoven. Bestrijk de cake lichtjes met de vloeibare gelei. il ti Snij de appelschijfjes dun genoeg, “mr” anders zakken ze in het deeg. ER US Promo's vanaf woensdag 21/10/2020 t.e.m. zaterdag 31/10/2020

AVEVE - Folder van 21.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 2