AVEVE - Folder van 14.04.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 54 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 14.04.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| en...
TN
PA
IN
N
Classics
ee
Ÿ
» Wit
» Bruin
4
LE]
» Meergranen-pitten
. TE.
Wil je creatief brood bakken en zelf gist, zout en ande-
a
re ingrediënten toevoegen? Dan zijn de Classic-brood-
mixen ideaal voor jou. Op elke verpakking vind je een
basisrecept voor de broodmachine en voor de oven.
3
Al deze variëteiten bevatten alleen natuurlijke ingredi-
enten.
=
A
= ER
Frans Krokant
Luxebrood
Surfina
Speciaal voor stokbrood en krokante
Voor zoet koekenbrood, rozijnenbrood,
Extrafijne tarwebloem. Basis voor wit brood
broodjes.
suikerbrood, sandwiches en Limburgse
en fijn gebak.
vlaaien.
2,5 kg
00946-040009
2,5 kg
00960-040009
2,5 kg
00938-040009
10 kg
00960-040007
25 kg
00960-040000
Es
3
PE |
|
Co
Surprima
Surprima-Plus
Wit boerenbrood
Wit speltbrood
Klassieke tarwebloem voor wit
Eiwitrijke tarwebloem. Ideaal
Voor traditioneel, luchtig
Gemaakt uit 100% gemalé
brood.
witbrood met zachte kruim en
spelt.
om te mengen met bruine
meelsoorten voor meer
lichtzoete smaak.
25 kg
00940-040000
2,5 kg
00901-040009
00940-040007
volume.
2,5 kg
00927-040009
10 kg
2,5 kg
00945-040009
00927-040007
10 kg
10 kg
00945-040007
25 kg
00945-040000