AVEVE - Folder van 14.04.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 54 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 14.04.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| en...

TN

PA

IN

N

Classics

ee

Ÿ

» Wit

» Bruin

4

LE]

» Meergranen-pitten

. TE.

Wil je creatief brood bakken en zelf gist, zout en ande-

a

re ingrediënten toevoegen? Dan zijn de Classic-brood-

mixen ideaal voor jou. Op elke verpakking vind je een

basisrecept voor de broodmachine en voor de oven.

3

Al deze variëteiten bevatten alleen natuurlijke ingredi-

enten.

=

A

= ER

Frans Krokant

Luxebrood

Surfina

Speciaal voor stokbrood en krokante

Voor zoet koekenbrood, rozijnenbrood,

Extrafijne tarwebloem. Basis voor wit brood

broodjes.

suikerbrood, sandwiches en Limburgse

en fijn gebak.

vlaaien.

2,5 kg

00946-040009

2,5 kg

00960-040009

2,5 kg

00938-040009

10 kg

00960-040007

25 kg

00960-040000

Es

3

PE |

|

Co

Surprima

Surprima-Plus

Wit boerenbrood

Wit speltbrood

Klassieke tarwebloem voor wit

Eiwitrijke tarwebloem. Ideaal

Voor traditioneel, luchtig

Gemaakt uit 100% gemalé

brood.

witbrood met zachte kruim en

spelt.

om te mengen met bruine

meelsoorten voor meer

lichtzoete smaak.

25 kg

00940-040000

2,5 kg

00901-040009

00940-040007

volume.

2,5 kg

00927-040009

10 kg

2,5 kg

00945-040009

00927-040007

10 kg

10 kg

00945-040007

25 kg

00945-040000