Aldi - Folder van 19.10.2020 tot 30.10.2020 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 32 pagina's van de Aldi folder, geldig van 19.10.2020 tot 30.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1 7
Kreeft op mediterraanse wijze
“it
+ 4 hele gekookte kreeften EXCELLENCE” « 2 bakjes krieltjes
Eu
EXCELLENCE® + 20 smaaktomaatjes + 1 biocitroen
pn
En
de
+ 2 rolletjes kruidenboter [look met fijne kruiden] MARC GUISELIN®
Br
ur
|
+ enkele takjes verse biopeterselie » peper en zout PORTLAND®
A 5
li)
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de ontdooide kreeften
horizontaal in de lengte met een stevig keukenmes. Leg de helften met
de snijkant naar boven in een vuurvaste schaal. Spoel de smaaktomaatjes
EXCELLENCE?
en halveer ze. Verdeel de kruidenboter en de smaaktomaatjes over de
Gekookte kreeft
halve kreeften en kruid af met peper en zout. Zet voor 25 minuten in de
Canadese zeekreeft,
voorverwarmde oven. Verwijder de folie van de krieltjes en zet de bakjes
MSC-gecertificeerde kreeft
25 minuten in de oven bij de kreeften. Snijd de citroen in partjes.
Haal de kreeften uit de oven en werk af met de verse peterselie.
(21.31/io)
#
Serveer met de krieltjes en de citroenpartjes als extra smaakmaker.
[MSC
11
4
£2.
ee
ben
un
à.
+
SE.
nd’.
Ge
Foi
ee
vw
Re
me
Y
Me
4
5
&
CR
Ben
A
ar:
=—
20 |
ALDI
Deze artikelen verkopen wij tijdelijk. Mochten zij ondanks zorgvuldige planning te snel uitverkocht zijn, dan vragen we hiervoor uw begrip.