Aldi - Folder van 08.08.2022 tot 13.08.2022 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 34 pagina's van de Aldi folder, geldig van 08.08.2022 tot 13.08.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wat heb je nodig?

NU IN DE WINKEL

4 kg verse Zeeuwse mosselen

« 2dikke uien

ED 200

. 2wortelen

Verse Zeeuwse"Jumbo"-mosselen

. 3stengels groene selder

kaliber: 4

panklaar, zand

+ 300 ml siciliaanse witte wijn BALLATURI®

in lekvri

je verpakking, MSC-gecertificeerd

- 1/2 bussel peterselie

ad

- 1 kg frietaardappelen

- Teltiÿm PORTLAND®

er

- 1el Bratella bakken en braden BRATELLA®

ne

isd

ki,

+ 250 ml culinaire room MELRO®

=

- 1/2 tl currypoeder PORTLAND®

- een snuifje zout PORTLAND®

=

m

47 5

A ee snuifje peper PORTLAND®

=

Mosselsaus

kant-en-klare saus

EYE Beroe = Dus minuten

CET

Schil de aardappelen en snijd ze il

ietjes.

ER

Bak de frietjes de eerste keer op 140 °C maar laat

1 .49

sauce pour moules

niet kleuren, laat uitlekken op wat keukenrol.

PORTE

Ei

ALL SEASONS®

Snijd anderhalve ui, de wortelen en de groene selder

in grove stukken. Fruit de groenten even aan in

Mosselgroenten

_

49 % groene selder, 50 % vien

boter. Voeg de mosselen toe, kruid met peper en

1% gedroogde mosselkruiden

AC

2

zout en voeg het currypoeder toe.

im

Strooi de tijm en de peterselie bovenop, overgiet met

(afzonderlijk verpakt), vers

pau

gesneden, panklaar

‘weetn:

x

200 ml witte wijn, leg het deksel op de poten breng

8.239}

aan de kook. Schud alles even op, de mosselen zijn

à

gaar als alle schelpen open zijn.

m

.29

Snijd voor de saus een halve ui in fijne stukjes

en laat glazig worden in bakboter. Blus met de

Eu

Ei

Maak je het gemakkelijk met onze kant-en-klare

resterende witte wijn (100 ml} en voeg 250 ml room

ALL SEASONS®

mosselgroenten en voorgesneden frietjes.

toe, laat een klein beetje inkoken.

Verse frieten

Verhit het frietuurvet tot 180 °C en bak de frietjes

[on

A

klassieke Belgische frieten,

goudbru

Serveer met de mosselen en

voorgebakken in zonnebloemolie,

de wittewijnsaus.

premiumkwaliteit

FRIETEN

wie

7

1.3279)

MES

4"

ee

we

mel

.99

dis)

EC

l

* dig vanaf maandag 08/08 t.e.m zaterdag 13/08.

10 |

Deze artikelen verkopen wij tijdelijk en zolang de voorraad strekt.

Mochten zij ondanks zorgvuldige planning te snel uitverkocht zijn, dan vragen we hiervoor uw begrip.