Albert Heijn - Folder van 09.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 25 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.04.2021 tot 30.04.2021.



Albert Heijn Folder 09.04.2021

Hier is pagina 7 van 25 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 09.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 7

< TERUG NAAR ONTBIJT ANDER EETMOMENT D LA [à Mt Par) bé PT hs AE” à en OD U > Pd a N 1“ rt 9 ”. . «CS IN hu nn. ss ad Er SEN Fa PE BANANENBROOD Ingrediënten 50 gr AH Glutenvrij volkoren havermout + 100 gr AH Glutenvrij amandelmeel e 50 gr dadels (ontpit) e 3 rijpe bananen + 3 eieren e handje gemengde noten, in stukjes gehakt e 1 tl bakpoeder 1. Verwarm de oven voor op 5. Voeg het havermeel en 175°C en vet de cakevorm in. amandelmeel toe aan het geheel en roer goed. Voeg het 2. Maal de havermout fijn tot bakpoeder toe tot je een glad je havermeel krijgt. beslag hebt. 3. Mix de bananen en dadels 6. Doe er de ongebrande tot een glad beslag. noten bij en roer goed. 4. Klop de eieren luchtig en 7. Giet het mengsel in de doe er een snufje zout bij. cakevorm en bak 45 minuten Voeg het eimengsel daarna bij in de oven. de banaan-dadelmix.

Albert Heijn - Folder van 09.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 7