Albert Heijn - Folder van 09.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 25 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

< TERUG NAAR ONTBIJT

ANDER EETMOMENT D

LA [à

Mt

Par)



PT

hs

AE”

à

en

OD

U

>

Pd

a

N

1“

rt

9

”.

.

«CS

IN

hu

nn.

ss

ad Er

SEN

Fa

PE

BANANENBROOD

Ingrediënten 50 gr AH Glutenvrij volkoren havermout +

100 gr AH Glutenvrij amandelmeel e 50 gr dadels (ontpit) e

3 rijpe bananen + 3 eieren e handje gemengde noten, in

stukjes gehakt e 1 tl bakpoeder

1. Verwarm de oven voor op

5. Voeg het havermeel en

175°C en vet de cakevorm in.

amandelmeel toe aan het

geheel en roer goed. Voeg het

2. Maal de havermout fijn tot

bakpoeder toe tot je een glad

je havermeel krijgt.

beslag hebt.

3. Mix de bananen en dadels

6. Doe er de ongebrande

tot een glad beslag.

noten bij en roer goed.

4. Klop de eieren luchtig en

7. Giet het mengsel in de

doe er een snufje zout bij.

cakevorm en bak 45 minuten

Voeg het eimengsel daarna bij

in de oven.

de banaan-dadelmix.