Albert Heijn - Folder van 09.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 25 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
< TERUG NAAR ONTBIJT
ANDER EETMOMENT D
LA [à
Mt
Par)
bé
PT
hs
AE”
à
en
OD
U
>
Pd
a
N
1“
rt
9
”.
.
«CS
IN
hu
nn.
ss
ad Er
SEN
Fa
PE
BANANENBROOD
Ingrediënten 50 gr AH Glutenvrij volkoren havermout +
100 gr AH Glutenvrij amandelmeel e 50 gr dadels (ontpit) e
3 rijpe bananen + 3 eieren e handje gemengde noten, in
stukjes gehakt e 1 tl bakpoeder
1. Verwarm de oven voor op
5. Voeg het havermeel en
175°C en vet de cakevorm in.
amandelmeel toe aan het
geheel en roer goed. Voeg het
2. Maal de havermout fijn tot
bakpoeder toe tot je een glad
je havermeel krijgt.
beslag hebt.
3. Mix de bananen en dadels
6. Doe er de ongebrande
tot een glad beslag.
noten bij en roer goed.
4. Klop de eieren luchtig en
7. Giet het mengsel in de
doe er een snufje zout bij.
cakevorm en bak 45 minuten
Voeg het eimengsel daarna bij
in de oven.
de banaan-dadelmix.