zeeman winkelfolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van Zeeman?

Dan ben je hier juist beland!

Zeeman legt vooral de nadruk op het aanbieden van goedkope artikelen. Je kan er kleding en textiel kopen voor echte spotprijsjes. Daarnaast blijft ook de kwaliteit gegarandeerd want volgens Zeeman hoeft goede kleding niet duur te zijn. Een van de populairste artikelen is het ondergoed van Zeeman en de rompertjes voor baby’s.

De winkels van Zeeman vind je terug in elke grote stad, vooral in de drukke winkelstraten.

Zeeman is zeer geliefd bij mensen die een oogje op hun budget willen houden omdat de prijzen steeds zo laag mogelijk zijn.

Zeeman aanbiedingen van de week
Zeeman aanbiedingen van vorige week


Zeeman – Winkelfolder

De folder van Zeeman komt wekelijks uit op zaterdag en is geldig tot de vrijdag erna. In de folder vind je alle nieuwigheden en beste aanbiedingen terug. Soms wordt er gefocust op een bepaald thema zoals kledij en ondergoed voor kinderen.

De folder wordt verspreid via de post en je kan ook een digitale versie bekijken op de website van Zeeman. Via de site kan je je ook gratis inschrijven voor de nieuwsbrief. Op die manier word je via mail op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe aanbiedingen en promoties.

Zeeman – Aanbod en voordelen

Zeeman slaagt erin om de allerlaagste prijzen aan te bieden door middel van zeer efficiënte werkmethodes en door grootschalig in te kopen. De winkels van Zeeman worden heel eenvoudig en sober ingericht. Veel van de kleding ligt los in metalen bakken. De inkopers van Zeeman controleren elke stap in het productieproces om zo de kosten op elk vlak zo laag mogelijk te houden.

Bij Zeeman kan je terecht voor kwalitatieve basics en textiel voor het hele gezin zoals sokken, panty’s, ondergoed, t-shirts en handdoeken. Ook is Zeeman gekend voor zijn kinderkleding. Vooral de rompertjes zijn populair.

Zeeman probeert altijd op eerlijke en milieuvriendelijke wijze haar producten te verkrijgen. De leveranciers waar ze mee samenwerken beschikken over lijsten met de toegestane maar ook de verboden chemicaliën die gebruikt worden bij de verwerking van het textiel. Ook wordt er al sinds het begin van het bedrijf aandacht besteed aan de verwerking van het afval. Zo wordt 88% van het karton en plastiek bewerkt voor hergebruik. Bovendien worden er geen plastieken zakjes gegeven bij de verkoop van de artikelen.

Zeeman speelt ook graag in op de steeds veranderende behoeften van de consument. Vandaar dat het ook mogelijk is om in België en Nederland alle artikelen online via de webshop aan te kopen. Je bestelling wordt vervolgens binnen de 48 uur bij je thuis bezorgd. Ben je toch niet tevreden dan krijg je nog 30 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Op de webshop van Zeeman kan je tevens ook de ‘Zeeman Fanshop’ terugvinden. Daar vind je allerlei leuke kledingstukken terug in de kleuren en met het logo van Zeeman.

Zeeman – Geschiedenis en herkomst

Zeeman WinkelrekkenIn 1967 werd de eerste winkel van Zeeman geopend door Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn. Ook toen al werd er huishoudtextiel en basiskleding verkocht. De winkel was een groot succes bij het publiek en breidde dan ook snel verder uit.

In 1999 besloot Jan Zeeman om zich terug te trekken uit de leiding. Die kwam toen in handen van Paul Schouwenaar die voordien eigenaar was van Kijkshop, een Nederlandse winkelketen. In 2006 werd Paul Schouwenaar opgevolgd door Bart Karis die tot op heden nog steeds CEO is. Jan Zeeman heeft wel nog 82% van de aandelen in handen.

Ondertussen zijn er meer dan 1230 winkels van Zeeman in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg.