Okay winkelfolderJij zoekt dus een folder van Okay?

Zoek niet verder!

Bij Okay kan je snel, gemakkelijk en goedkoop je dagelijkse boodschappen doen. Het is een gezellige en overzichtelijke buurtwinkel met een ruim assortiment.

Er wordt vooral de nadruk gelegd op verse artikelen. Je hebt er bijvoorbeeld een ruime keuze aan verse groenten, fruit, vis en vlees en er wordt de hele dag door vers brood gebakken. Voor een verse maaltijd ben je hier dus zeker aan het juiste adres.

Daarnaast biedt Okay ook een breed gamma verse kant-en-klaar maaltijden aan.

Zowel gezinnen als alleenstaanden vinden er dus gemakkelijk hun gading en dit zonder diep in de portemonnee te tasten.

Okay aanbiedingen van de week
Okay aanbiedingen van vorige week


Okay – Winkelfolder

Om de twee weken komt er een nieuwe folder uit van Okay. Alle producten met een promotieprijs staan duidelijk vermeld in de folder. Daarnaast staan er tal van handige tips en recepten in. De folder wordt in je brievenbus bezorgd indien je in het bezit bent van de Xtra-kaart en je kan hem ook online raadplegen via de website van Okay.

Okay – Aanbod en werking

Aangezien Okay behoort tot de Colruyt Group vind je er ook de huismerken van Colruyt terug. De artikelen van Everyday zijn het goedkoopst. Dit zijn basisproducten voor dagelijks gebruik zoals melk, huishoudrollen, diepvriesfrietjes, zakdoekjes, batterijen, chocolade, enzovoort. Daarnaast verkoopt Okay ook de producten van Boni Selection. Dit zijn producten die net dat tikkeltje meer hebben. Meer fruit, extra vitaminen of een handige verpakking, steeds met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En net zoals bij Colruyt krijg je bij Okay ook de mogelijkheid om nieuwe producten uit het gamma te proeven in de winkel.

Bij Okay vind je ook tal van nationale merkproducten zoals Coca-Cola, Prince, Spa en Ristorante. En dat telkens tegen de laagste prijzen van de buurt. Bovendien kan je er ook terecht voor herlaadkaarten, kranten, postzegels, buskaarten, tijdschriften en geschenkkaarten.

De buurtwinkels van Okay hebben een compacte oppervlakte en worden zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Op die manier kan iedereen zo vlot en zo snel mogelijk boodschappen doen.

De prijzen worden steeds zo laag mogelijk gehouden zonder in te boeten op kwaliteit. Om dit te kunnen realiseren vergelijkt Okay dagelijks zijn prijzen met die van de concurrent en past die zo nodig aan.

Okay personeelNaast de buurtwinkels van Okay zijn er nu ook de winkels van Okay Compact. Hier kan je snel even binnenspringen om je dagelijkse boodschappen te doen. Je kan er ook belegde broodjes kopen die je online kan bestellen om ze dan even later in de winkel te gaan afhalen. De winkels hebben een beperkte oppervlakte en zijn overzichtelijk ingericht. Het kassasysteem werd aangepast omdat de klanten hier met mandjes winkelen in plaats van met karren. De kassamedewerkers laden je boodschappen over van je mandje naar je boodschappentas om het winkelen zo vlot en zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Klanten van Okay kunnen de Xtra-kaart aanvragen in de winkel of online. Met deze klantenkaart kan je genieten van allerhande voordelen en kortingen. Je voordeel wordt meteen verrekend aan de kassa.

Okay – Geschiedenis en oorsprong

Okay maakt deel uit van de Colruyt Group. Bakkerszoon Franz Colruyt richtte de eerste winkel van Colruyt op in 1928. Hij probeerde toen al de kosten zo laag mogelijk te houden om op die manier het meeste voordeel te kunnen bieden aan de klanten. De winkels van Colruyt breidden snel verder uit met verschillende filialen in België.

Jef Colruyt, kleinzoon van, nam in 1994 de winkelketen over en liet het bedrijf verder groeien met de overname van vier Dreamland-winkels. Niet veel later ging hij ook andere winkelformules overnemen waaronder Okay. De eerste buurtwinkel van Okay opende zijn deuren in 1998 te Ertvelde.

In 2007 werden alle verschillende filialen zoals Okay, Bio-Planet, Dreamland en Spar ondergebracht onder één overkoepelend systeem: Colruyt Group. Op die manier konden de winkels op eigen benen staan en verder zelfstandig uitgroeien.

Momenteel zijn er 121 winkels van Okay in België waarvan 100 verkooppunten in Vlaanderen, 17 in Wallonië en 4 in Brussel.