Zo, je bent dus op zoek naar de folder van MediaMarkt?

Je ben op het juiste adres!

Bij MediaMarkt kan je terecht voor alle elektroproducten, aan de beste prijs.

Je krijgt er gegarandeerd de beste deal, altijd en overal. Dat betekent uiteraard dat je alles aan een goede prijs kan vinden. Het team houdt voortdurend voor jou in de gaten of de prijzen nog steeds competitief zijn en passen deze aan waar nodig.

Daarnaast kan je er altijd terecht voor topaanbiedingen, namelijk de Mega Deals. Deze deals en bijkomende onverwachte voordelige kortingsacties zorgen ervoor dat je bij MediaMarkt nooit teveel zal betalen.

MediaMarkt aanbiedingen van de week
MediaMarkt – Winkelfolder

Wekelijks zorgt MediaMarkt voor onklopbare aanbiedingen. In de folder vind je alle topdeals, kortingen en cashbacks van de week.

Je vindt er korting op computers, smartphones, games, maar ook op fototoestellen en groot elektro!

Via de website van MediaMarkt kan je je ook inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Dat moet je zeker doen als je als eerste op de hoogte wil zijn van alle aabiedingen en acties.

Als je je bovendien nog eens gratis inschrijft voor de MediaMarkt Club, geniet je van exclusieve voordelen.

MediaMarkt – Aanbod en diensten

Bij MediaMarkt kan je terecht voor alle elektroproducten. Je vindt er alles voor computer en multimedia, telefoon en navigatie, televisie en audio, foto en video, keuken, inbouw en groot elektro, huishouden en verzorging, gaming en entertainment en accessoires en vrije tijd.

Daarnaast biedt de keten ook nog eens een hele hoop andere diensten aan.

Zo kan jij bijvoorbeeld een televisie laten installeren. Je zal gebeld worden door de klantendienst om samen het tijdstip en de specifieke details van de levering te bespreken. MediaMarkt heeft 3 soorten installatiediensten ontworpen: Basis, Comfort en Premium. Bij aankoop van jouw product kan je navragen welke optie de beste is voor jou. In elk geval, bezorging tot aan de deur is altijd gratis!

Dankzij de MediaMarkt Garantie kan je tot 5 jaar zorgeloos van je aankoop genieten. Je krijgt sowieso 2 jaar wettelijke garantie, betaalt geen franchise en mits een kleine meerprijs kan je je garantie verlengen met drie jaar. Je toestel kan dan zo hersteld worden. MediaMarkt draagt alle herstelkosten.

Als je geen zin hebt om tot de winkel te rijden kan je ook gewoon online bestellen ip de webshop. Als je in het weekend bestelt tussen vrijdag 22u00 en zondag 17u00, krijg je jouw artikels maandag al thuis bezorgd. Als je op een weekdag bestelt voor 22u00, heb je alles de volgende dag al in huis.

MediaMarkt

Bij MediaMarkt kan je ook terecht voor telecom en energiediensten. Zo kan je tariefplannen vergelijken in jouw lokale winkel, zodat je zeker niet teveel moet betalen voor jouw gsm. Je kan ook navragen welke energieleverancier het best bij jou zou passen.

Tenslotte biedt de keten ook een Solutions Corner. Als er een probleem is met jouw computer, tablet of smartphone, kan je hem binnenbrengen bij MediaMarkt. Binnen de 40 minuten wordt het gerepareerd. De enige voorwaarde is dat je jouw toestel bij MediaMarkt hebt aangekocht.

MediaMarkt – Geschiedenis van de winkelketen

MediaMarkt werd door vier Duitse ondernemers opgericht in 1979. De pioneers wilden ervoor zorgen dat klanten alles op het gebied van elektronica op eenzelfde adres konden vinden. Ze waren het beu om voor hun grammofoon naar de platenzaak te moeten, voor een tv naar de vakhandel en voor een wasmachine naar het postorderbedrijf.

Het idee sloeg in als een bom. De klanten konden in de winkel zelfs producten aanraken en uitproberen en direct afrekenen aan de kassa. Daarbovenop kon je dit hele aanbod aan een betaalbare prijs vinden. Het was een groot succes. In tien jaar tijd groeide MediaMarkt dan ook uit tot een echte keten in Duitsland.

Op die manier is de eerste mega-elektrovakhandel (micro-informatica, multimedia, cd, dvd, video, hifi, foto, telekom en huishoudelektro) ontstaan. MediaMarkt biedt een enorme keuze, de laatste nieuwe snufjes van topkwaliteit, merkproducten en gegarandeerd de laagste prijs.

Expansie was een logische volgende stap. In 2002 opende de eerste MediaMarkt zijn deuren in Antwerpen. Vandaag kan je in meer dan 15 filialen terecht in België en 565 andere vestigingen in de rest van Europa.

Sinds april 2011 kunnen klanten ook online hun aankopen doen in de MediaMarkt webshop.