Jij bent dus op zoek naar een folder van Maxi Zoo?

Maxi Zoo is een gevestigde waarde op de Europese markt op het gebied van dierenvoeding en -verzorging. Naast snacks en voeding, kan je er ook terecht voor speelgoed, accessoires, verzorgingsproducten en hokken.

De dierengroothandel biedt alles aan voor jouw hond, kat, vogel, vis of knaagdier. Naast het uitgebreid gamma aan producten, kan je in de winkel ook het gewicht van jouw dier laten meten, voeding laten proeven, harnassen en halsbanden uittesten, en experts om advies vragen.

In België zijn er 46 Maxi Zoo filialen waar jij de meest kwaliteitsvolle artikelen voor jouw huisdier aan voordelige prijzen kan terugvinden.Maxi Zoo – Winkelfolder

Maxi Zoo zorgt ervoor dat je altijd kan profiteren van de laagste prijzen en strafste aanbiedingen. In de folder vind je een heleboel kortingsbonnen voor dierenvoeding en andere artikelen. Bij elke aanbieding staat telkens aangegeven hoe lang deze geldig is, zodat jij er zeker op tijd bij kan zijn.

Maxi Zoo – Aanbod en jouw voordeel

Bij Maxi Zoo kan je terecht voor een breed assortiment aan kwaliteitsvolle producten voor jouw huisdier. Er worden niet alleen exclusieve merken aangeboden zoals Select Gold en Real Nature, maar ook bekende merken als Sheba, Pedigree, Royal Canin, Whiskas, Hill’s, Pro Plan, Purina One en nog veel meer. Van voeding en snacks, tot krabpalen en hokken, je vindt er alles terug.

Naast het grote gamma aan dierenartikelen, biedt de winkel nog enkele extra diensten aan. Als je zware zakken hondenbrokken of kattenbakvulling hebt aangekocht, maar je auto staat te ver op de parking, helpt het team graag de spullen naar je auto dragen. Maxi Zoo wil er namelijk alles aan doen om dier én baasje tevreden te houden.

Klantentevredenheid is een sleutelwoord bij Maxi Zoo. De teams staan dan ook altijd klaar voor jou. Je kan er naast hulp ook terecht voor vakkundig en persoonlijk advies over voeding en andere artikelen. Elke medewerker heeft een opleiding gevolgd om jou advies op maat te kunnen geven. 

Daarnaast worden ook af en toe voedings- en opvoedingsdeskundigen uitgenodigd in jouw lokale Maxi Zoo, waar je allerlei vragen aan kan stellen. Zij bieden het beste advies om jou en je dier verder te helpen.

Als trouwe klant word je bij Maxi Zoo ook beloond via de Maxi Card. Via deze klantenkaart kan je stempels verzamelen per aankoopschijf van € 10. Bij een volle kaart kan je profiteren van € 5 korting. In de folder vind je vaak acties terug die je extra snel en meer stempels bezorgen, zodat je er nog meer voordeel uit kan halen.

Maxi Zoo – Geschiedenis

Torsten Toeller wilde het Amerikaanse concept van de groothandel in producten voor dieren introduceren in Europa. Hij opende dan ook de eerste grote dierenwinkel in Erkelenz, Duitsland. De winkel besloeg een grote oppervlakte, zodat er producten aangeboden konden worden voor alle huisdieren.

Het concept sloeg aan en in 1992 maakte Toeller van zijn zaak een franchise. Het succes duurde en in 1997 werden de eerste internationale Fressnapf winkels geopend.

Ondertussen kan je in de grote dierenwinkels terecht in 12 Europese landen. In België worden ze Maxi Zoo genoemd, net als in andere niet-Duitstalige landen. Maxi Zoo maakt dus deel uit van de Fressnapf Group, de Europese marktleider in producten voor huisdieren. In Nederland vind je 52 filialen die bekend staan als Jumper. Duitsland en Oostenrijk zijn de koplopers. Daar bevinden zich de meeste winkels, onder de naam Fressnapf.

In elke Maxi Zoo kan je terecht voor je hond, kat, knaagdier, vogel of vis. In de winkels vind je weegschalen om het gewicht van je dier op te volgen en proevertjes voor de viervoeters. Ook kan je bepaalde producten zoals harnassen uitproberen in de winkel zelf.