KwantumZo, je bent dus op zoek naar de folder van Kwantum?

Zoek niet verder!

Bij Kwantum kan je terecht voor al je woonartikelen aan de laagste prijs.

De keten biedt altijd de laagste prijsgarantie voor hun producten en diensten. Als je een product (eventueel met kortingsbon) ergens anders toch voordeliger vindt, ontvang je het verschil terug en krijg je 10% korting op je volgende aankoop.

Kwantum maakt leuk wonen voor iedereen bereikbaar!Kwantum aanbiedingen van vorige week


Kwantum – Winkelfolder

Kwantum zorgt regelmatig voor scherpe aanbiedingen. In de folder vind je alle topdeals, kortingen en cashbacks van de week.

Via de website van Kwantum kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Dat moet je zeker doen als je als eerste op de hoogte wil zijn van alle aanbiedingen en acties. Je krijgt er bovendien nog € 5 shoptegoed bovenop!

Kwantum – Aanbod en diensten

Bij Kwantum kan je terecht voor al je woonartikelen. Je vindt er alles voor gordijnen en raamdecoratie, vloeren, verlichting, behang en verf, meubelen, woonaccessoires, slaapkamer, hobby en vrije tijd en tuinartikelen.

Daarnaast biedt de keten ook nog eens een hele hoop andere diensten aan. Ze bezorgen je bestelling bij je thuis, kunnen de gordijnen voor je op maat maken of leggen de vloerbedekking als je dat wenst.

Kwantum hecht veel belang aan jouw tevredenheid. Als je dus spijt hebt van je aankoop of een product hebt gekocht dat wat tegenvalt, mag jij terug naar de winkel stappen en zoeken ze samen naar een oplossing. Had je een bestelling gedaan voor een op maat gemaakt artikel, maar vind je het niet goed? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Af en toe heeft de keten ook een aanbieding om gratis gordijnen op maat te laten maken of gratis je vloer te laten leggen. De gordijnen en vloeren waarvoor de lopende actie geldt, zijn duidelijk voorzien van het ‘gratis gemaakt’-label. Deze vind je zowel in de winkels als op de website terug.

Kwantum hecht veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid en transparantie dragen ze hoog in het vaandel. Zo willen zij ervoor zorgen dat de kinderen van onze kinderen ook kunnen genieten van een leefbare aarde. Door milieubewust en kwalitatief te produceren, wil Kwantum de omgeving zo min mogelijk belasten.

Zo zijn hun handgemaakte vloerkleden bijvoorbeeld afkomstig uit India en voorzien van het Care & Fair label. Deze organisatie zorgt ervoor dat kinderen naar school gaan in plaats van kinderarbeid te moeten verrichten. Verder kunnen ze dankzij dit bedrijf ook van een basis gezondheidszorg genieten. 90% van de inkomsten van de verkoop in Nederland en België vloeit namelijk terug naar India, Nepal en Pakistan.

Kwantum

Het hout bij Kwantum is allemaal voorzien van een FSC label. Dat wil zeggen dat dit hout uit een gebied komt waar per hectare slechts enkele bomen gekapt worden. Bovendien worden de voedsel- en nestgebieden van diersoorten beschermd.

Tenslotte bevordert Kwantum ook de herverwerking van verpakkingsmateriaal door een actief recyclingbeleid en door zoveel mogelijk gebruik te maken van herverwerkte materialen. Bij een bezoek aan de winkel kan je gratis oude lampen en elektrische apparaten binnenbrengen. Die artikelen worden dan op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Als je geen zin hebt om tot de winkel te rijden kan je ook gewoon online bestellen op de webshop. Je kan jouw artikelen laten bezorgen of zelf gratis gaan afhalen.

Kwantum – Geschiedenis van de winkelketen

De Nederlandse winkelketen opende zijn eerste winkel in 1976 onder de naam Kwantum Hallen. Na vier jaar had de keten al 20 winkels opgericht in Nederland. In 1986 werd de keten overgenomen door Macintosh en werd de naam afgekort naar Kwantum.

Sinds 2007 kunnen klanten al hun woonartikelen online in de webshop bestellen. Ondertussen bezoeken maandelijks meer dan 1.5 miljoen mensen de website.

In 2014 werd Kwantum onderdeel van de Homefashion Group en in 2015 werd het verkocht door Macintosh aan Gilde Equity Management.

De keten vierde in 2016 zijn 40-jarig bestaan en heeft nu meer dan 100 winkels in Nederland en België. Kwantum verkoopt meer dan 900.000 lampen per jaar en legt 2.400 km laminaat per jaar. Dat is dezelfde afstand als van Amsterdam naar Barcelona en terug!