kruidvat winkelfolderJe bent dus op zoek naar een folder van Kruidvat?

De winkels van Kruidvat zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. In elke stad vind je wel een of meerdere winkels van Kruidvat terug. Kruidvat is dan ook niet voor niets de meest populaire winkel op vlak van health & beauty.

Ondertussen zijn er al meer dan 1000 winkels van Kruidvat verspreid over Nederland en België.

Je kan er terecht voor een ruim gamma aan producten zoals verzorgingsproducten, make-up, boeken, schoonmaakproducten, dvd’s, snoep en nog veel meer. De winkels van Kruidvat zijn dan ook geliefd bij iedereen.

Kruidvat aanbiedingen van de week
Kruidvat aanbiedingen van vorige week


Kruidvat – Winkelfolder

De folder van Kruidvat wordt elke week verspreid via de post. Je vindt hem dus regelmatig in je brievenbus terug, maar er is ook een digitale versie beschikbaar op de website van Kruidvat. Je kan er alle acties en aanbiedingen van die week bekijken. De kortingen en aanbiedingen worden duidelijk aangeduid in de folder zodat je zeker niets over het hoofd kan zien. De folder van Kruidvat speelt ook vaak in op een bepaald thema zoals kerst of nieuwjaar.

Ook kan je je via de website van Kruidvat inschrijven voor de nieuwsbrief. Door je emailadres op te geven, krijg je als eerste alle interessante acties en promoties in je inbox.

Kruidvat – Aanbod van diverse producten

Bij Kruidvat kan je terecht voor een ruim aanbod aan health & beautyartikelen. Je vindt er alles terug op vlak van verzorgingsproducten, make-up en parfum. Daarnaast vind je er ook cd’s, schoonmaakproducten, speelgoed, electronica, snoep en decoratieve artikelen. Deze branchevreemde producten zijn voornamelijk de reden van het succes van Kruidvat. Door producten te verkopen die eigenlijk niets met de winkel te maken hebben, onderscheiden ze zich van andere drogisterijen.

Kruidvat legt de nadruk op voordelig winkelen. Ze hebben daarom ook hun eigen merk ontwikkeld. De eigen merkproducten van Kruidvat zijn producten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs en je vindt ze in grote mate terug in het assortiment. Bovendien kan je wekelijks van interessante acties genieten bij Kruidvat. Op die manier willen ze het winkelen zo voordelig mogelijk maken voor de klant.

Daarnaast biedt Kruidvat ook een fotoservice aan. Je kan je foto’s laten afdrukken in de winkel en er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld je foto’s ook op canvas laten afdrukken of een persoonlijk fotoboek maken.

Kruidvat Winkelrekken

Bij Kruidvat kan je ook handig online je boodschappen doen. Je vindt het hele assortiment op de website terug. Om te bestellen, voeg je eenvoudig alle artikelen die je wenst aan te kopen in je winkelmandje toe. Daarna kan je je bestelling afhalen in een winkel naar keuze of deze bij je thuis laten bezorgen.

Klanten van Kruidvat kunnen gebruik maken van de extra voordeelkaart om zo van nog meer voordelen te genieten. Deze kaart kan je gratis ophalen in de winkels van Kruidvat. Je kan er punten mee sparen voor gratis producten of extra kortingen.

Via de gratis app van Kruidvat krijg je de mogelijkheid om je voordeelkaart digitaal bij te houden. Zo kan je hem nooit verliezen. Via de app kan je ook alle winkels en openingstijden van Kruidvat opzoeken en je kan er ook de wekelijkse folder op bekijken.

Kruidvat – Geschiedenis van 1975 tot morgen

In 1975 werd de eerste winkel van Kruidvat opgericht door de familie de Rijcke in Nederland. Deze eerste winkel van Kruidvat kende een groot succes waarna er al snel verder werd uitgebreid. Acht jaar later al openden ze hun 100ste winkel in Nederland. Ondertussen werd de Kruidvat Holding opgericht waartoe Kruidvat, ICI Paris en Trekpleister behoorden.

In 2002 werd Kruidvat overgenomen door de A.S. Watson Group, een multinationale onderneming uit Hong Kong. Zij boden de familie de Rijcke een bedrag van 1,3 miljard euro voor het concern. De A.S. Watson Group had al een drogisterijketen in Engeland in zijn bezit en wilde ook de Europese markt veroveren.

De Watson Group heeft momenteel de grootste drogisterijketen van de wereld. Ze bezitten nu al meer dan 12000 winkels in meer dan 33 landen.