krëfel winkelfolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van Krëfel?

In de winkels van Krëfel kan je terecht voor grote en kleine huishoudelijke toestellen zoals diepvriezers, koelkasten, vaatwassers, droogkasten, keukenapparaten, stofzuigers, strijkijzers enzovoort. Je vindt er ook alles terug wat te maken heeft met tv & audio, multimedia en telefonie. Daarnaast is er ook nog een afdeling koken & tafelen waar je potten en pannen en ander kookgerief kan kopen. De winkel bij uitstek dus voor het aankopen van huishoudelijke toestellen.

Je kan zowel in de fysieke winkels van Krëfel terecht als in de webshop, waar je een groot deel van het gamma online kan aankopen.Krëfel – Winkelfolder

De folder van Krëfel wordt één keer per maand uitgebracht. Je vindt er alle beste aanbiedingen en kortingen in terug. De folder kan je vinden in de winkels van Krëfel en je kan hem ook online bekijken op de website. Daar kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om zo alle acties en nieuwigheden per mail te ontvangen.

Krëfel – Aanbod van de winkelketen

Krëfel is gekend voor zijn uitstekende service. De artikelen worden steeds binnen de 48 uur geleverd en in veel gevallen is dit ook gratis. Krëfel wil altijd de laagste prijs garanderen aan zijn klanten. Indien je dus ergens anders een lagere prijs vindt voor hetzelfde artikel dan past Krëfel zijn prijs aan en storten ze ook het verschil terug.

Via de Krëfel Budget Card krijg je de mogelijkheid om je aankoop in maandelijkse termijnen af te betalen. Op die manier wil Krëfel de klant meer betaalcomfort aanbieden. Je kan onmiddellijk een product kopen zonder dat je je spaargeld moet aanspreken. De kaart kan je online aanvragen door eerst je persoonlijke gegevens in te vullen. Vervolgens druk je het contract af en stuur je dit volledig ingevuld en ondertekend terug.

Krëfel heeft ook een e-shop waar je een groot deel van het assortiment kan aankopen. Je kan ervoor kiezen om de bestelling thuis te laten leveren of om deze zelf te gaan afhalen in een winkel naar keuze. Op de website vind je ook een handig overzicht met alle acties en kortingen waar je momenteel van kan profiteren.

Krëfel – Geschiedenis en hoe het allemaal begon

De eerste winkel van Krëfel werd opgericht in 1958 door Auguste Poulet in België. Het stadje Krefeld in Duitsland had een sentimentele waarde voor hem omdat hij kort daarvoor in de omgeving van deze stad had gewerkt. Hij wilde de naam van zijn bedrijf een Duits accent geven en koos daarom voor de naam Krëfel.

Vroeger was Krëfel een postorderbedrijf van elektronische huishoudtoestellen. TV’s werden toen zelfs in het depot verkocht.

In de jaren ’60 introduceerde Krëfel veel nieuwe producten bij de gezinnen. Denk maar aan de zwart-wittelevisies, transistorradio’s, bandopnemers, automatische wasmachines, koelkasten, kookfornuizen, stofzuigers, koffiezetapparaten en nog veel meer. Deze artikelen zorgden destijds voor een enorme ophef omdat ze een grote vernieuwing teweeg brachten in de huishoudens. In de jaren daarna werd het assortiment van Krëfel verder uitgebreid en nam ook de oppervlakte van de winkels toe.

De eerste winkel in Brussel had wasmachines, koelkasten, fornuizen, stofzuigers en koffiezetapparaten in het assortiment. In de jaren ’90 werd het aanbod verder uitgebreid met telefonie, hi-fi en keukens en enkele jaren later kon men ook voor multimedia en digitale fotografie terecht bij Krëfel.

Krëfel stofzuigersVandaag de dag hebben de meeste winkels van Krëfel een oppervlakte van meer dan 3000 m2. Ze zijn meestal gelegen aan de rand van de steden vlakbij grote toegangswegen.

In 2006 werd de eerste Megastore van Krëfel geopend in Anderlecht met een oppervlakte van bijna 4000 m2. Deze winkel is bijzonder modern ingericht met onder meer hightech eilanden waar je de toestellen zelf kan uittesten.

Een deel van de grotere winkels verkoopt momenteel ook keukens. Deze zijn van Duitse kwaliteit en worden ontworpen met oog voor design, duurzaamheid en ergonomie.

Momenteel zijn er 75 verkooppunten van Krëfel verspreid over België.