itek winkelfolderOp zoek naar de folder van Itek? Dan ben je aan het juiste adres!

Itek is een winkel die vooral in Belgisch en Nederlands Limburg bekend is, maar door hun toenemende populariteit breiden ze stilaan ook verder uit naar andere gebieden.

Oorspronkelijk kon je hier enkel fietsen kopen en dit is nog steeds hun specialiteit. Itek biedt alle soorten fietsen aan: elektrische fietsen, mountainbikes, stadsfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen, crossfietsen en omafietsen.

Daarnaast vind je er ook alle mogelijke onderdelen om aan je fiets te sleutelen. Doe je dit liever niet zelf dan kan je ook steeds terecht bij de professionele techniekers van Itek.

Ook voor allerhande extra’s zoals fietsstoeltjes, fietscomputers en fietskarren ben je bij Itek aan het juiste adres.Itek aanbiedingen van vorige week


Itek – Winkelfolder

1 keer per maand komt er een nieuwe folder tevoorschijn van Itek. Hierin worden alle nieuwe aanbiedingen en producten vermeld uit heel het gamma. Je vindt er ook steeds de openingsuren en de adressen van alle winkelpunten in terug. Een pluspunt is dat Itek ook steeds op zondag geopend is. De folder kan je online bekijken op de website van Itek en hij wordt ook via de post verspreid.

Wil je liever per mail op de hoogte gehouden worden van alle nieuwigheden en promoties bij Itek dan kan je eenvoudig je email-adres opgeven via de website.

Itek – Aanbod en specialisaties

Heb je een nieuwe fiets gekocht en ben je op zoek naar een passende outfit? Dan kan je deze ook bij Itek aanschaffen. En niet enkel sportkledij, maar ook vrijetijdskledij, veiligheidskledij en sportschoenen behoren tot het gamma.

Het aanbod van Itek werd ondertussen aanzienlijk uitgebreid. Zo worden er nu ook tuinartikelen verkocht zoals grasmaaiers, kruiwagens, bosmaaiers, kettingzagen, tuinmeubelen en tuinverlichting.

Naast fietsen kan je bij Itek ook heel wat andere sportartikelen aanschaffen. Ze hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment aan fitnesstoestellen zoals crosstrainers, hometrainers, loopbanden en nog veel meer. Andere sportbenodigdheden voor onder andere hengelsport, golf en wintersport kan je hier ook aankopen.

Bij Itek kan ook de echte doe-het-zelver terecht voor allerhande gereedschappen zoals boormachines, ladders, freesmachines enzovoort. En ook aan de kleinsten hebben ze gedacht. Je hebt een ruime keuze uit driewielers, go-karts en loopfietsen voor kinderen, maar ook voetbaltafels en pooltafels zijn hier beschikbaar.

De klant staat steeds centraal bij Itek. Zelfs als je een tijdje geleden iets bij hen gekocht hebt en je ondervindt er nu een probleem aan, staan de techniekers steeds paraat om je te helpen en het probleem op te lossen.

Itek heeft naast zijn fysieke winkels ook een webwinkel. Hier kan je eenvoudig producten aan je winkelmandje toevoegen. Je bestelling wordt vervolgens binnen de 3 à 5 dagen bij je thuis bezorgd. Gaat het om een groot pakket, dan word je door de transportfirma gecontacteerd over de exacte leverdatum. Wil je je bestelling liever zelf afhalen in een winkelpunt dan kan dat ook. Op die manier hoef je geen verzendkosten te betalen.

Itek – Geschiedenis en hoe het begon

Het eerste winkeltje van Itek werd opgericht in Kaulille in 1999. Er werd veel aandacht besteed aan een goede klantenservice. Dit konden de klanten wel appreciëren en zo groeide de winkel uit tot een gekende, professionele fietsenwinkel.

Itek fietsenAl snel werd er een tweede en een derde winkel geopend in Leopoldsburg en Rotem. Daarna groeide Itek steeds sneller en werden er nog twee vestigingen geopend in Dormaal en Hasselt.

Itek besliste vervolgens om ook een aantal vestigingen op te richten in Nederlands Limburg. Dat gebeurde in de steden Roermond, Heerlen en Venray. Itek werd meer en meer gekend in heel Limburg als dé fietsenwinkel bij uitstek.

In Limburg was Itek reeds een begrip en ook in Vlaams-Brabant ging er onlangs een vestiging open te Aarschot.

Doorheen de jaren ging Itek zijn gamma steeds verder uitbreiden om zo nog meer klanten aan te spreken.

Momenteel zijn er in totaal 10 winkels van Itek verspreid over België en Nederland.