ici paris xl winkelfolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van Ici Paris XL?

Ici Paris XL is één van de bekendste parfumeriezaken van België. In elke stad vind je er wel eentje terug. Ze zijn meestal gelegen in de drukke winkelstraten.

Er wordt een grote keuze aan luxeproducten verkocht tegen betaalbare prijzen. Je vindt er een ruim aanbod aan parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Daarnaast verkopen ze ook make-up, accessoires en elektro zoals haardrogers en scheerapparaten. Een goede service staat bij Ici Paris XL centraal. De vriendelijke medewerkers helpen je graag verder bij het kiezen van het juiste product.

ICI Paris XL aanbiedingen van de week
Ici Paris XL – Winkelfolder

De folder van Ici Paris XL komt elke drie weken uit. Je vindt er de laatste nieuwe producten in terug op vlak van make-up en verzorging. Ook krijg je een overzicht van alle huidige kortingen en acties. Je kan de folder vinden in de winkels van Ici Paris XL en er is ook een digitale versie beschikbaar op de website.

Wil je liever per mail geïnformeerd worden over de laatste nieuwigheden? Dan kan je je eenvoudig online inschrijven voor de nieuwsbrief van Ici Paris XL.

Ici Paris XL – Aanbod: van parfum tot verzorging

De medewerkers van Ici Paris XL staan steeds paraat om je verder te helpen en advies te geven. Ze zijn gespecialiseerd in huidverzorging en cosmetica en kennen het assortiment door en door.

In de webshop van Ici Paris XL kan je het hele assortiment ook online aankopen. Een leuk voordeel is dat je bij je bestelling telkens gratis staaltjes krijgt. Je kan je bestelling gratis gaan afhalen in een winkel van Ici Paris XL of deze gratis aan huis laten leveren. Bestellingen die voor 18u worden geplaatst, heb je de volgende dag al in huis. Moest je toch niet tevreden zijn over de producten dan kan je ze gratis retourneren binnen de 30 dagen.

Met de Ici Paris XL Privilege Pas kan je punten sparen. Per euro die je aankoopt, ontvang je 1 punt. Bij aankoop van de exclusieve merken zoals Balmain, Biosilk en Givenchy krijg je dubbele punten. Heb je 500 punten verzameld dan krijg je een bon van € 5. De Privilege Pas kan je gratis aanvragen in een Ici Paris XL parfumerie.

In de instituten van Ici Paris XL kan je terecht voor verschillende verzorgingsbehandelingen met kwaliteitsproducten. De schoonheidsspecialisten voorzien je daarnaast ook van professioneel advies. Er zijn momenteel drie instituten van Ici Paris XL die zich bevinden in de parfumerieën van Anderlecht, Brasschaat en Etterbeek. Je kan er een afspraak maken voor gelaats- en lichaamsverzorgingen, manicures, pedicures, ontharing en make-up.

Er is nu ook een app beschikbaar van Ici Paris XL. Via deze app kan je alle kortingen en aanbiedingen bekijken, de nieuwste verzorgingsproducten ontdekken, je huidig puntensaldo controleren en je dichtstbijzijnde parfumerie opzoeken.

Ici Paris XL – Geschiedenis en waar het begon

De eerste Ici Paris XL zag het licht in mei in het jaar 1968 te Elsene. De luxeproducten werden toen voornamelijk uit Parijs ingevoerd. De eigenaren, meneer en mevrouw Brenig, wilden de wereld van Parijs naar hun wijk ‘Ixelles’ halen om op die manier de luxeproducten toegankelijk te maken voor het grote publiek. En zo ontstond de naam Ici Paris XL.

Ici Paris XLDit eerste parfumeriewinkeltje kende een groot succes. Er werden dan ook al snel andere vestigingen geopend in het Brusselse. Ook in Vlaanderen en Wallonië gingen er niet veel later nieuwe winkels open. In Nederland ging de eerste winkel van Ici Paris XL open in 1997.

In 1996 werd de keten overgenomen door de Kruidvat Holding. Destijds behoorden ook Kruidvat, Trekpleister en Superdrug tot deze holding.

In augustus 2002 werd Kruidvat Holding verkocht aan de Chinese A.S. Watson Group. De Watson Group is op dit moment de grootste drogisterijketen ter wereld. Ze hebben wereldwijd meer dan 12.000 winkels die verspreid liggen over 33 landen.

Vandaag de dag zijn er in totaal 276 winkels van Ici Paris XL in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.