Hubo winkelfolderJij bent op zoek naar de folder van Hubo?

Die vind je hier!

Hubo is een van de bekendste en populairste doe-het-zelfzaken van België. De winkels van Hubo beschikken over een zeer ruim assortiment aan producten. Klanten hebben de keuze uit maar liefst 25.000 artikelen voor in en rond het huis. Ze kunnen er dus alles terugvinden onder één dak. De winkels van Hubo zijn dan ook zeer ruim met een oppervlakte van 2000 tot meer dan 3000 m2.

Om het de klant makkelijker te maken worden de ruime winkels zo overzichtelijk mogelijk ingericht en je kan natuurlijk ook steeds met al je vragen terecht bij de medewerkers van Hubo.

Hubo aanbiedingen van de week
Hubo aanbiedingen van vorige week


Hubo – Winkelfolder

De folder van Hubo verschijnt om de twee weken. Je kan hem vinden in de winkels van Hubo en er is ook een digitale versie beschikbaar op de website. Je kan er alle beste aanbiedingen en promoties bekijken.

Wil je liever per mail op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en de beste promoties? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Hubo.

Hubo – Aanbod en filosofie

Bij Hubo vind je werkelijk altijd wat je zoekt. Je kan er rondneuzen in de afdelingen Tuin, IJzerwaren, Gereedschap, Behang & Decoratie, Verf & Houtbescherming, Verwarming, Sanitair, Elektriciteit, Verlichting, Bouwmaterialen, Hout & Schrijnwerk, Auto & Fiets, Dierenverzorging, Huishouden, Keuken, Ontspanning en Keukens Quizzi. Alles is overzichtelijk ingedeeld zodat je snel het juiste product terugvindt.

Hubo Doe Het ZelfHet assortiment van Hubo kan veranderen naargelang het seizoen. Ook komen er heel regelmatig nieuwe producten en merken bij. Hubo schenkt veel aandacht aan de kwaliteit van zijn artikelen. Zo hebben ze een ruim aanbod van A-merken en ook een eigen huismerk.

De prijzen worden zo laag mogelijk gehouden, maar wel steeds met een garantie op een goede kwaliteit. De klanten van Hubo weten dat en komen daarom steeds terug.

De winkels van Hubo zijn gelegen buiten het centrum van de steden, meestal langs belangrijke invalswegen. Ze zijn dus altijd gemakkelijk bereikbaar en er is ook steeds een grote parking aanwezig.

Hubo beschikt ook over een website waar je een deel van het assortiment online kan aankopen. Ze geven dikwijls interessante promoties op verschillende artikelen met kortingen die kunnen oplopen tot 50%. Hiervan kan je een mooi overzichtje terugvinden op de site. Ook voor advies, tips en inspiratie kan je op de website van Hubo terecht.

Koop je regelmatig bij Hubo? Dan vraag je best de Bonus Kaart van Hubo aan. Hiermee kan je nog voordeliger shoppen door Bonuspunten te sparen. Per aankoopschijf van € 2 ontvang je 1 punt. Heb je 200 punten gespaard, dan krijg je een bon van € 5 die je mag besteden bij Hubo. De kaart kan je in de winkel of via de website aanvragen.

Hubo – Geschiedenis van de keten

Hubo werd opgericht als een franchise-organisatie die behoorde tot de Nederlandse Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie. Ongeveer de helft van de winkels zijn in handen van zelfstandige franchisenemers. In België ging het eerste verkooppunt van Hubo open in 1972.

In 1992 waren er reeds 28 winkels van Hubo in België. Deze werden overgenomen van een Nederlandse holding om op die manier een 100% Belgische organisatie te worden. In de jaren die daar op volgden kende Hubo een grote groei. Ze namen een aantal winkels over zoals Bricomarché, Selfmade, Superbois en Aster-X en openden ook een reeks nieuwe verkooppunten.

Sinds 2006 is Hubo lid van de internationale aankoopgroepering Bricoalliance. Dit is een Europese doe-het-zelforganisatie met 9 leden uit 11 verschillende landen. De hoofdzetel is gelegen te Wommelgem.

Momenteel zijn er 141 winkels van Hubo die verspreid liggen over heel België. Hubo staat op de tweede plaats in België in de doe-het-zelfsector na Brico.