HEMA winkelfolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van HEMA?

HEMA wil het dagelijkse leven voor iedereen eenvoudiger en leuker maken en dat kan je merken aan de producten die ze aanbieden. De artikelen zijn makkelijk in gebruik, betaalbaar voor iedereen, van goede kwaliteit en uniek aangezien ze bijna allemaal zelf door HEMA worden ontworpen.

Je vindt er vele toffe spullen voor in je huis zoals decoratie, maar ook kantoorartikelen en kledij. Er is dus voor ieder wel wat wils. Bovendien ben je er zeker van dat je bij HEMA altijd een kwalitatief product hebt tegen een lage prijs. De winkels van HEMA vind je overal terug, vooral in de drukke winkelstraten.

HEMA aanbiedingen van de week
HEMA – Winkelfolder

De folder van HEMA is elke woensdag beschikbaar en is twee weken geldig. Je kan de folder regelmatig terugvinden in de brievenbus en je kan hem ook online bekijken. Je vindt er de laatste nieuwe producten in terug en alle speciale promoties en aanbiedingen.

HEMA – Aanbod, voordelig en divers

Bij HEMA vind je alles terug voor in en rond je huis. Dat kan gaan van keukengerief tot beddengoed, maar ook gordijnen, gereedschap, potten voor in de tuin en nog veel meer. Ook voor kinderen en baby’s kan je hier allerlei leuke spullen kopen. Denk aan kinderkleding, speelgoed, accessoires voor de kinderkamer, babydoekjes, fopspenen, luiertassen, enzovoort.

Voor dames en heren is er bij HEMA ook een mooi assortiment aan kledij. Zelfs voor ondergoed, badmode en sokken kan je hier terecht. Daarnaast vind je er een ruim aanbod aan make-up en verzorgingsartikelen zoals nagellak, reinigingsproducten, gelaatsverzorging en meer.

In de afdeling school & kantoor kan je kalenders, kaften, pennen en potloden, inkt voor je printer, schriften, schrijfblokken en zelfs van allerlei gadgets voor je smartphone kopen.

Ook aan de liefhebbers van fotografie heeft HEMA gedacht. Je hebt er een ruime keuze aan fotoalbums, geheugen voor je camera, fotopapier, cartridges en nog vele andere fotobenodigdheden. Bovendien biedt HEMA ook een fotoservice aan. Je kan er dus ook je foto’s laten afdrukken of een fotoboek maken.

Andere hobby’s komen bij HEMA ook aan bod. Denk maar aan knutselen, breien en haken. Of mag het iets actiever? De sportievelingen kunnen bij HEMA allerhande sportaccessoires en sportkleding kopen.

Geef je binnenkort een feestje? Dan kan je bij HEMA alvast lekkere wijn of bier aankopen. Heerlijk snoepgoed mag daarbij natuurlijk ook niet ontbreken. Je kan kiezen uit chocoladehartjes, stroopwafels, snoepgoed van Jip en Janneke en nog veel meer. Om alles extra feestelijk te maken, koop je ook best nog wat ballonnen en slingers.

Wil je graag extra voordelig shoppen? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij de stapelaanbiedingen van HEMA. Je vindt hier vele acties waarbij je twee producten krijgt voor de prijs van één of waarbij je een gratis artikel krijgt bij aankoop van twee andere.

De winkels van HEMA zijn overzichtelijk zodat je alles makkelijk kan terugvinden in de verschillende afdelingen. Ook via de website kan je alle artikelen aankopen. Je kan de producten laten leveren of ze zelf gaan afhalen in de winkel.

HEMA – Geschiedenis en evolutie

In 1926 werd HEMA opgericht met de bedoeling om een winkel te maken voor alle mensen. Tot 1926 kwamen namelijk enkel de rijke mensen in de warenhuizen. De naam HEMA staat voor de ‘Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’. De eerste twee winkels van HEMA werden geopend in Amsterdam in 1926. Twee jaar later waren er reeds 10 winkels.

HEMA binnenkantAlle producten waren toen te koop tegen eenheidsprijzen van 25 en 50 cent. De HEMA kenmerkte zich als een goedkope winkel met een breed assortiment. Het nadeel was dat de winkel ook wel eens gezien werd als de winkel voor de armen. De rijkere mensen wilden er toen liever niet gezien worden. De afkorting HEMA werd toen ook wel eens vervormd tot ‘Hier Eet Men Afval’.

Vanaf 1945 werden de eenheidsprijzen afgeschaft. Enkele jaren later werd HEMA een van de eerste franchisewinkels van Nederland.

Vanaf 1958 begon HEMA pas echt te groeien. Ze hadden als doel om een winkel te openen in elke grote stad. In 1984 kwam ook de Belgische markt aan bod met een grote doorbraak in 1997. Toen werden er in een keer twintig nieuwe winkels geopend.

In 2007 werd HEMA verkocht aan de Engelse investeringsmaatschappij Lion Capital. Die is onder andere eigenaar van Orangina, La Senza en Weetabix. Ondertussen zijn er meer dan 620 vestigingen van HEMA in Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland, Nederland en België.