Delhaize winkelfolderJij bent dus op zoek naar een folder van Delhaize?

Delhaize is een van de populairste supermarkten van België. Bij Delhaize kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten voor dagelijks gebruik. Ze beschikken o.a. over een grote wijnafdeling met zo’n 700 referenties uit de hele wereld.

En niet alleen voor wijn ben je bij Delhaize aan het juiste adres, ook voor andere voedingsmiddelen kan je hier terecht. Je vindt er een uitgebreid gamma aan seizoensfruit en groenten, een ruime keuze aan ter plaatse gebakken brood, vers vlees, vis, maar ook bioproducten en een sterk eigen Delhaize-merk.

De winkels van Delhaize vind je terug in het centrum of aan de rand van alle belangrijke steden. Er is dus altijd wel een Delhaize bij jou in de buurt.

Delhaize aanbiedingen van de week
Delhaize aanbiedingen van vorige week


Delhaize – Winkelfolder

Delhaize brengt wekelijks een nieuwe folder uit die je online kan bekijken. Je vindt er de beste aanbiedingen en kortingen van die week in terug zowel voor food als non-food artikelen. De acties zijn telkens geldig vanaf donderdag tot en met woensdag de week erna. Je kan je ook via de website inschrijven voor de nieuwsbrief van Delhaize. Op die manier ontvang je elke week alle promoties, nieuwigheden, beste wijnaanbiedingen, recepten, tips en meer per mail.

Delhaize – Aanbod en jouw voordeel

Bovendien gebruiken ze talrijke technologieën en diensten om je het winkelen aangenamer en gemakkelijker te maken zoals de Selfpay, Quickscan en Delhaize Direct. Je kan er ook terecht voor alle Lotto-producten en aan het onthaal kan je je vervoerticket voor tram of bus kopen. In de meeste winkels van Delhaize kan je ook een PostPunt terugvinden en bij de wijnspecialisten kan je aankloppen voor wijntips en advies.

Doe je liever online je boodschappen dan kan je terecht in de e-shop van Delhaize. Je vindt er het volledige aanbod van Delhaize terug, zowel food als non-food artikelen. Je kan je online boodschappen thuis laten leveren of afhalen in de winkel.

Met de Plus-kaart van Delhaize kan je genieten van extra voordelen. Je kan de kaart gratis aan het onthaal van je supermarkt krijgen of je kan hem ook online bestellen. Bij je nieuwe kaart ontvang je twee sleutelhangers. Eens je de kaart ontvangen hebt, kan je punten beginnen sparen. Per aankoopschijf van € 2 krijg je een punt.

Delhaize – Geschiedenis van 1867 tot nu

De zes zonen van Jacques Delhaize, een wijnhandelaar in Ransart, liggen aan de basis van het ontstaan van de Delhaize winkels.

Delhaize MerkIn 1867 richtten Jules en Auguste Delhaize samen een winkelketen op onder de naam ‘Delhaize Frères et Cie’ met als logo de Belgische Leeuw. Even later traden ook hun broers Adolphe en Edouard en hun schoonbroer Jules Vieujant toe tot de vennootschap. Ze bouwden een groot netwerk van winkels uit waar dezelfde prijzen werden gehanteerd.

Het concept viel zodanig in de smaak bij de consument dat ze in 1871 besloten om de vennootschap naar Brussel te verhuizen. Het terrein omvatte o.a. een groot magazijn, ruime kelders, kantoren, een huishoudelijke dienst en fabrieken waar de voedingsmiddelen van het huismerk ‘Le Lion’ werden geproduceerd. In 1875 werd de naam veranderd naar ‘Delhaize Le Lion/Delhaize De Leeuw’.

Toen in de jaren 1930 de economische crisis huishield en de eerste discountzaken openden, introduceerde Delhaize De Leeuw het budgetmerk ‘Derby’. Kort na de Tweede Wereldoorlog werd het merendeel van de fabrieken van Delhaize gesloten. Sindsdien werden de producten van het huismerk geproduceerd door leveranciers die voldeden aan de Delhaize-kwaliteitsnormen.

In 1957 werd de eerste Delhaize supermarkt in België geopend volgens het Amerikaanse model van de ‘supermarkets’. Alles werd voorverpakt, ook het vlees. In de jaren 1970 zette een nieuwe wetgeving, over het vestigen van grote winkels in België, Delhaize ertoe aan om verder uit te breiden naar het buitenland.

In 1992 bestond Delhaize 125 jaar. Op dat moment telde de winkelketen 1021 supermarkten in de Verenigde Staten, 410 verkooppunten in België, waarvan 108 supermarkten, 7 in de Tsjechische Republiek en 14 in Griekenland. 7 jaar later breidde Delhaize zijn verkooppunten verder uit naar 2000 winkels wereldwijd. In 2005 nam Delhaize Group Cash Fresh over, een keten van 43 supermarkten in Noord-Oost België.

Momenteel telt het Delhaize-netwerk in België 792 winkels met verschillende winkelformules (Delhaize supermarkten, AD Delhaize, City Delhaize, Proxy Delhaize, Shop ‘n Go en Tom&Co). Delhaize België maakt deel uit van Delhaize Group die actief is in 6 landen en op 3 continenten.