colruyt winkelfolderOp zoek naar een folder van Colruyt?

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij Colruyt garanderen ze telkens de laagste prijs voor een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Colruyt vergelijkt elke dag zijn prijzen met gelijkaardige producten van andere winkels en verlaagt ze dan indien nodig.

Om kosten te besparen worden de winkels van Colruyt zo bescheiden mogelijk ingericht en hanteren ze efficiënte werkmethodes. Op die manier kunnen ze telkens de laagste prijzen blijvend garanderen.

De winkels van Colruyt liggen in de buurt van elke grote stad. Ze beschikken telkens over een ruime parking om het de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Colruyt aanbiedingen van de week
Colruyt – Winkelfolder

Om de 2 weken brengt Colruyt nieuwe folders uit, met daarin de beste aanbiedingen van het huidige assortiment voedings- en levensmiddelen. Daarnaast brengt de supermarkt ook andere folders uit waarin meestal de focus wordt gelegd op één bepaald thema zoals babyartikelen, bieren of recepten. De folders kan je online bekijken, maar ze worden regelmatig ook thuis bezorgd. Door je online in te schrijven op de nieuwsbrief van Colruyt blijf je wekelijks op de hoogte van de Rode Prijzen, kortingen en beste aanbiedingen.

Colruyt – Aanbod en voordelen

Typerend voor Colruyt is dat de winkelkarren niet over een muntslot beschikken. Op zoek gaan naar kleingeld is dus niet meer nodig. De vloeren zijn van beton en er zijn geen plafonds. De artikelen worden logisch in de rekken geplaatst. Je kan ze elke keer weer makkelijk terugvinden omdat ze niet telkens van plaats veranderen. Aan de kassa is het niet nodig om je producten zelf uit je kar te laden. Dat doet de kassabediende. Hij of zij scant je producten en laadt ze dan over in een andere kar.

Via Collect&Go kan je makkelijk je boodschappen online doen. Colruyt zet alles voor je klaar zodat jij je bestelling alleen nog maar dient op te halen. Je kiest zelf waar en wanneer.

Bij Colruyt kan je dagelijks terecht voor een groot assortiment aan verse producten zoals groenten en fuit, maar ook diepvriesproducten, vleeswaren, wijn en een uitgebreid gamma van eigen huismerken.

Via de app MyColruyt kan je makkelijk een digitaal boodschappenlijstje maken. Je kan producten toevoegen vanuit de zoekfunctie of je laatste kasticket als basis gebruiken. In de winkels van Colruyt is er gratis wifi en kan je dus eenvoudig je boodschappen meteen aanvinken.

Heb je ergens een artikel gezien met een lagere prijs, dan kan je dit steeds doorgeven aan Colruyt via de gekende Rode Telefoon of per mail.