Brico Plan-itZo, je bent dus op zoek naar de folder van Brico Plan-it?

Zoek niet verder!

Bij Brico Plan-it kan je terecht voor al je doe-het-zelf, tuin- en binnenhuisartikelen.

Brico Plan-it is een gevestigde waarde in de doe-het-zelf markt in de Benelux. Als deel van de Maxeda groep dankt de keten zijn succes aan het uitgebreide assortiment van bouwmaterialen aan topprijzen. Je kan er terecht voor verf, sanitair, decoratie en verlichting, maar ook tegels, hout en andere bouwmaterialen. Zowel de gekende merken als de merken van Brico zelf zijn er te verkrijgen. Dat allemaal aan de meest voordelige prijzen.

Brico Plan-it aanbiedingen van de week
Brico Plan-it – Winkelfolder

Brico Plan-it zorgt er altijd voor dat jij jouw project zo voordelig mogelijk kan realiseren. Ze bieden dan ook folders aan waarin de beste bouwmaterialen worden aangeboden aan de scherpste prijzen. Je vindt er telkens hoge kortingen, cashbacks en promoties, waardoor je al je gereedschap en materiaal kan aankopen aan onklopbare prijzen.

Op de website van Brico Plan-it kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Dat moet je zeker doen als je als eerste op de hoogte wil zijn van de beste aanbiedingen.

Brico Plan-it – Aanbod en diensten

Bij Brico Plan-it kan je terecht voor al je bouwmaterialen zoals deuren, vloeren en vloerbekleding, tegels, badkamermeubelen en sanitair. Ook keukens, wand- en raamdecoratie, hout, gereedschap, isolatie, werfmateriaal, tuinmeubilair, hogedrukreinigers en meer behoren tot het gamma.

De openingsuren van de Brico Plan-it filialen verschillen van winkel tot winkel, dus zoek even op tot wanneer jouw winkel open is. Misschien kan je er voor of na het werk nog wel even langs. Stel dat het voor jou moeilijk is om in de week naar de winkel te rijden, dan kan je dit ook nog altijd in het weekend doen. Alle Brico Plan-it winkels zijn immers open op zondag!

Heb je geen wagen ter beschikking? Of wil je een artikel ophalen dat niet in je wagen past? In dat geval kan je er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten leveren. Op de website ga je naar het product van jouw keuze en kijk je of er een geel pictogram met vrachtwagen naast staat. Als dat zo is, kan het product geleverd worden en kan je het binnen de twee werkdagen bij jou thuis verwachten.

Als het product geen geel icoontje heeft, kan je er ook voor kiezen om via Reserve & Go zelf je bestelling te gaan ophalen. Kijk op de website of de aanbieding of het gewenste product nog in voorraad is in jouw Brico Plan-it winkel en laat het simpelweg opzij leggen. Deze service is gratis en je kiest zelf wanneer je het product in jouw winkel gaat afhalen.

In de winkel zelf kan je ook profiteren van een hele hoop diensten. Zo krijg je kleurenadvies van echte professionals en snijden de medewerkers het hout op maat naar de perfecte afmetingen voor jouw project.

Als trouwe Brico Plan-it klant, kan je ook best de Brico Plan-it kaart gaan halen. Deze kaart biedt een hoop voordelen. De kaart is geldig in de webshop en alle Brico en Brico City winkels. Je aankopen worden automatisch in punten omgezet en bij 500 punten krijg je een kortingsbon van € 5.

Brico Plan-it – Geschiedenis van de winkelketen

De eerste doe-het-zelf zaak Bricoman opende zijn deuren in 1979, onder de Louis-Delhaize groep. Voor 1994 werden er vier winkels opgericht in België, namelijk in Châtelineau, Messancy, Rocourt en La Louvière. In 1994 kocht Leroy Merlin de handelsnaam over en in 2003 werden de 6 bestaande Leroy Merlin winkels overgekocht door Maxeda.

Brico Plan-it maakt nu deel uit van de Maxeda DIY groep, het bedrijf achter enkele van de grootste doe-het-zelf-zaken in de Benelux. Ook Brico, Brico City en Brico Depot maken er deel van uit. De keten werd versmolten met Brico en de bestaande filialen werden omgedoopt naar Brico Plan-it.

Ondertussen bestaan er naast de grote Brico filialen al 11 Brico Plan-its in België. De meest recente filialen werden opgericht in Antwerpen, Bergen, Ternat en Gent.