Alle Blokker winkels in België werden definitief gesloten vanwege faillissement.

Blokker WinkelfolderJij bent dus op zoek naar de folder van Blokker?

De winkels van Blokker zijn niet meer weg te slaan uit het straatbeeld. In elke belangrijke stad kom je er wel eentje tegen.

Je vindt er alle mogelijke producten voor in je huis en je tuin. Het stevige basisassortiment van goede en betaalbare artikelen en daarnaast luxe producten, maakt dat iedereen er zijn ding kan vinden.

Blokker verkoopt producten in de volgende categorieën: huishoudelijk & schoonmaak, koken & tafelen, persoonlijke verzorging, beeld, geluid & video, wonen & vrije tijd, tuin, speelgoed en dvd’s en cd’s. Voor ieder wat wils dus!Blokker – Winkelfolder

Elke week komt er een nieuwe folder van Blokker uit. Deze staat telkens weer vol met de scherpste aanbiedingen en laatste nieuwe producten. De folder wordt via de post verspreid en je kan hem ook online bekijken via de website van Blokker.

Blijf je liever per mail op de hoogte van alle aanbiedingen bij Blokker? Dan kan je je eenvoudig inschrijven voor de nieuwsbrief via de website.

Blokker – Aanbod in de winkels

Blokker zorgt steeds voor goed geprijsde artikelen die beantwoorden aan ieders budget. Toch blijft ook de goede kwaliteit gegarandeerd. Bij Blokker spring je snel binnen voor praktische dingen in je huis zoals schoonmaak- en keukenartikelen, maar ook voor textiel en decoratie. Daarnaast kan je er ook terecht voor grotere aankopen zoals tv’s, koelkasten, ovens en zelfs tuinmeubelen.

Naast de fysieke winkels heeft Blokker ook een handige webshop met meer dan 10.000 artikelen. Je bestelling wordt meestal de dag nadien al bij je thuis bezorgd of je kan deze ook zelf gaan afhalen in een winkel van Blokker naar keuze.

Blokker – Geschiedenis van 1896 tot vandaag

In 1896 werd de eerste Blokker geopend door Jacob Blokker en zijn vrouw Saapke in Hoorn te Nederland. De winkel heette toen nog ‘De Goedkoope Ijzer en Houtwinkel’. Er werden landbouwgereedschap en huishoudartikelen zoals wasteilen en koffiepotten verkocht. Even later werd het assortiment uitgebreid met cadeauartikelen.

Vanaf 1903 breidde Blokker verder uit met de aankoop van steeds meer panden: een land- en tuinbouwwinkel, een kachelzaak en een luxe huishoudwinkel.

In de jaren ’30 openden hun zonen verscheidene andere winkels in Amsterdam, Utrecht en Haarlem onder de naam: ‘Gebroeders Blokker’. Deze traditie werd vervolgens ook weer door hun kinderen voortgezet waardoor Blokker uitgroeide tot een grote, landelijke winkelketen. In 1977 breidde Blokker ook verder uit naar België.

De familie Blokker richtte ondertussen de Blokker Holding op. In de jaren ’80 voegden Bart Smit, Leen Bakker en Xenox zich toe tot de holding. Enkele jaren later volgden ook Marskramer, Intertoys en Maxi Toys.

Nieuwe Blokker WinkelMomenteel is Blokker Holding B.V. een van de grootste non-food retailers van Nederland en België en actief in 8 landen met 10 winkelformules met de winkels van Blokker als basis.

In 2015 had Blokker ongeveer 800 winkels in Nederland, België, Luxemburg en Suriname. Dat jaar hadden ze echter ook met een verlies te kampen. Om de resultaten terug te verbeteren gaat Blokker zijn winkels moderniseren. Helaas zijn er ook een aantal winkels moeten sluiten.