Tweedehands producten nu te koop bij Zalando BelgiëHeb jij heel wat kleding waar je niet meer in past of die je niet meer draagt? Vanaf nu kan je al je items op Zalando plaatsen! Sinds 1 oktober is Zalando in België namelijk gestart met het verkopen van tweedehands producten. Zet je zelf artikelen te koop? Dan kan je betaald worden in Zalando cadeaubons of een bedrag ontvangen dat je aan een goed doel (het Rode Kruis of WeForest) kan schenken.

Thrift shops en vintage kledij hebben de laatste jaren een heropleving beleefd. Niets beter dan een prachtige jas, broek of armband scoren in je lokale tweedehandsshop voor een prikje! Dat weet Zalando ook. Deze tweedehands optie was eerder al beschikbaar in Spanje en Duitsland. Vanaf nu kan je dus ook je producten verkopen op Zalando België, Nederland, Frankrijk en Polen!

Wil jij eens gaan snuffelen tussen de ‘vintage’ items op Zalando? Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de producten. Zalando zorgt er immers voor dat elk artikel gecontroleerd wordt op kwaliteit. Verder winkel je met hetzelfde gemak als voorheen: je profiteert nog steeds van gratis verzending en retour en kan op dezelfde manier betalen.

Neem jij eens een kijkje in het ‘nieuwe’ aanbod?