Populaire promotieartikelen voor ondernemersEen combinatie van offline en online promotie is belangrijk voor ondernemers. Al hangt het er soms ook wel vanaf wat voor product je verkoopt en wie jouw doelgroep is. Offline promotie zie je vaak in de vorm van folders, mond-tot-mond reclame, maar ook promotiemateriaal. Lees snel mee wat voor promotieartikelen jij kunt laten personaliseren voor jouw bedrijf. 

Een bedrukte drinkfles

Gezondheid en duurzaamheid zijn twee belangrijke focuspunten de laatste jaren. Bedrijven zijn geacht om daar steeds meer aan bij te dragen. Met een bedrukte drinkfles laat je zien dat duurzaamheid en gezondheid hand in hand gaan en dat je daar als ondernemer aandacht aan besteedt. 

Met een drinkfles hoef je geen papieren bekertje meer te gebruiken. Bovendien is het een reminder om de hele dag genoeg water te drinken. Het is dan ook een leuk cadeau om aan jouw klanten cadeau te geven. Doordat ze die fles overal mee naartoe nemen, maken ze in principe gratis reclame voor jouw bedrijf.

Een bedrukte pen

Pennen zijn misschien wel het meest gebruikte promotiemateriaal. Het is een handig product, waar iedereen iets aan heeft. Bovendien is het klein, waardoor mensen het makkelijk meenemen. De een stopt een pen altijd in zijn tas, terwijl de ander er een in zijn borstzak stopt. Een pen geef je ook heel gemakkelijk weg.

Laat daarom een aantal pennen bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Het is ideaal om deze pennen te laten gebruiken door je collega’s. Zij nemen er een keer een mee naar huis en dan gaat zo’n pen zijn eigen leven leiden. De pen kan zomaar in de handen van een potentiële klant belanden.

Bovendien is het een goed idee om de pennen te gebruiken op open dagen bijvoorbeeld. Je legt het neer als presentatiemateriaal, maar mensen zullen het al snel meenemen naar huis. Dat is ook eigenlijk wat je wil bereiken, want zo wordt de pen weer verspreid. Ook dan kan de pen bij een potentiële klant belanden.

Bedrukte webcam covers

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een laptop. Dat komt mede doordat er zoveel thuis wordt gewerkt. Je bent genoodzaakt om remote te werken en daar is een laptop heel handig voor. Natuurlijk zijn er ook heel veel ontwikkelingen op het gebied van technologie.

Allerlei slimme apparaten kunnen met jou communiceren. Daar word je soms redelijk achterdochtig van. Sommige mensen vragen zich dan ook af of de camera in hun laptop hen niet continu volgt. Hackers kunnen meekijken via jouw camera,  daardoor hebben veel mensen ook een webcam-cover. Die plak je als het ware over jouw camera op jouw laptop. Door middel van een schuifje kun je de camera uit- en aanzetten. 

Als je een meeting hebt, schuif je de cover naar links, zodat de anderen jou ook kunnen zien. Ben je druk aan het werk? Dan kun je het schuifje natuurlijk weer sluiten. Doordat dit bij zoveel mensen speelt is het goed om van die webcam covers te laten bedrukken. Ten eerste is het ideaal voor jouw eigen personeel, maar ook zeker voor klanten. 

Bedrukte koffiemokken

We willen geen papieren bekers meer gebruiken voor water, maar ook niet voor thee en koffie. Laat daarom een aantal koffiemokken bedrukken voor op de werkvloer. Zo laat je klanten zien, dat je duurzaamheid heel serieus neemt.

Bovendien kun je ook bekers to go laten bedrukken. Ideaal voor collega’s die ver moeten reizen en altijd een koffie of thee to go meenemen. Zo maken ze ook gratis reclame voor je onderweg. Tenzij ze met de auto komen natuurlijk. Hoe dan ook zorg je met zulke bekers ervoor dat anderen eigenlijk reclame maken voor jouw bedrijf. Dat is een groot voordeel, waar je zelf weinig voor hoeft te doen. Alle investeringen zijn die naamsbekendheid meer dan waard.